dostlarımın bayramı kutlu olsun sağlıcakla
Yeni Dünya duzeni.... CAPİTALİST MODE da revizyonlar
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
kuzu hocam... derin bilgi.... görüneni değil görünmeyeni araştırın dersin...muhakkak gençliğinde de farklı idin... saygılarımla...
Zaman tünelinden bir anektod:
Vernon adında ABD’li bir fizyoloji profesörü Nobel ödülü almış.
Öğrencilerden biri ,ödülden sonraki ilk derste hocasına şu soruyu sormuş:
“Fizyoloji alanında bu ülkede üç binin üzerinde bilim adamı var. Bu kadar bilim adamının arasından bu ödüle neden sizi layık gördüler? Sizi diğerlerinden ayıran özellik nedir?”
Profesör bu soruya gülümseyerek cevap vermiş:
“Hepsini anneme borçluyum. Diğer çocukların anneleri okul dönüşü onlara ‘Öğretmeninin sorularına iyi cevap verebildin mi?’ derken, annem bana ‘Vernon, bugün öğretmenine iyi bir soru sorabildin mi?’ derdi. İşte sorunuzun cevabı. Beni diğerlerinden ayıran özellik, diğerlerinin soramadığı soruları sormam ve sormaya devam etmemdir!’’’ demişti.
iyi bayramlar....“Tanrı iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır; yeryüzündeki kötü insanlarsa kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı’yı kullanırlar”
Yorum
-
Kinaye var orda kuzu sana değil akp nin oyununa gelenlere saydırıyor...moneybiz Nickli Üyeden AlıntıDefalarca okudum, anlamaya çalıştım ve şöyle bir sonuca vardım. Diyorsunuz ki, bu kadro ful dolarda, seçime kadar da kur artmaya devam edecek. Seçimde istedikleri sonucu aldıklarında tepeden TL'ye dönecekler.
Bu kısımdaki hakaretleri hak edecek ne yaptığımı bilmiyorum, sizi yıllardır devamlı takip eder arada bir soru sorarım...
Gerçekte olmadığım birisi olduğumdan mu şüphe ediyorsunuz?
Yorum
-
Bayram kelimesinin huzuru, umarim her haneye ulasir... Temennimdir...Insana dürüstlük öğretmeyen hiçbir inanç ve felsefeye saygı duymuyorum...
"Kutsal kitaplarda çokça adı geçen "şeytan" gerçek dünyada size ahlâk dersi veren bir yobazdan başka bir şey değildir..."
NIETZSCHE
Yorum
-
Herkesin bayramını Kutlarım
Kuzu emmi, bu vw e ceza, aynı şekilde bmw ninde emisyon muhabbetine karışması normal mi ?
Bu krizde banka yerine otomotiv sektöründen mi ilerleyecekler diye düşündüm.
Alman ekonomisini etkilemek için yapılmış olabilir mi?
Yorum
-
-
Eşkıyalar şehirlerarası sefer yapan bir otobüsün yolunu keser ve haraç toplamaya başlarlar. Eşkıyaların elebaşı otobüstekilere;
- İçinizde Erzurumlu varmıdır diye sorar. yolculardan biri;
-Ben Erzurumluyam.
der. Elebaşı
-Erzurumluları hiç sevmem giderken bunu da yanımıza alıp dağda öldürelim der.
ve elebaşı Otobüste Bayburtlu var mı? Diye sorar ve yolculardan bir taneside ben Bayburtluyum der.
Elebaşı bayburtlularıda hiç sevmem bunuda giderken bunu da yanımıza alıp dağda ?ikelim der. ve Erzurumlu ve Bayburtluyu da yanlarına alıp giderler.
Yolda Bayburtlu Eşkiyalara yalvarır bir ses le ....
Kurban olam sakın garıştırmayasaz ? ikilecek olan ben... öldürülecek olan ötekidir....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Kayserilinin bi gün tek geçim kaynağı olan ineği hastalanır.
Kayserili dua eder "Allah'ım ne olursun ineğim iyileşsin ölmesin.ölmesin 15 gün oruç tutacam diye.
inek iyileşir kayserili başlar oruca 16 .gün inek ölür.Kayserili üzgün bi şekilde;
Allah'ım sen bu aciz kulunu aptal mı sandın....
15 günlük orucu ramazandan düşer,ineğide kurbandan sayarım ödeşiriz....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
ihakkı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Yorum

Yorum