Yeni Dünya duzeni.... CAPİTALİST MODE da revizyonlar

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • hocamurat2001
    Aktif
    • 26 Haziran 2014
    • 367

pirim 92500 kapatıp tekrar 94150 açtım valla sermaye kısıtlı olunca skoya kaptırmamam lazım

Yorum

• ohannesburg
      Katılımcı
      • 07 Mart 2015
      • 117

hocamurat2001 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      pirim 92500 kapatıp tekrar 94150 açtım valla sermaye kısıtlı olunca skoya kaptırmamam lazım
      sn. hocamurat, benim de 92150 maliyetli shortum vardı, cuma günü 92 kapatıp 92800 tekrar açtım. bu sabah bakınırken almışlar yukarı fırsatı kaçırdık. iyi yapmışsınız, umarım bol kepçe kazanırsınız.

Yorum

• hocamurat2001
        Aktif
        • 26 Haziran 2014
        • 367

ohannesburg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        sn. hocamurat, benim de 92150 maliyetli shortum vardı, cuma günü 92 kapatıp 92800 tekrar açtım. bu sabah bakınırken almışlar yukarı fırsatı kaçırdık. iyi yapmışsınız, umarım bol kepçe kazanırsınız.
        pirle beraber cenge girince almaz olurmuyuz sadece maliyeti yukarı taşımak için ufak çaplı hareketler sermaye az çünkü ama 96 /96500 den sonra asla maliyet düzeltmeye gitmem eşşek gibi dönecek her yukarıdan ek açarım

Yorum

• ohannesburg
          Katılımcı
          • 07 Mart 2015
          • 117

pirle beraber cenge girince almaz olurmuyuz sadece maliyeti yukarı taşımak için ufak çaplı hareketler sermaye az çünkü
          aynen, sermaye demeye 3 şahit isterler benim portföye özellikle

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

pirim vioptaki maksimum hedefleri şimdilik 99 mu
            xu 100 de....73 000 pivot....bunun 2000 altını denedi....2000 ustunu deneyecek...ve cokuş baslıyacak...
            YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

FİTCH....dolar tl 3 oldugu halde....notu ellemedi...ANLAMI...henuz satışlar bitmedi...merkeze gore...6 milyar dolarlık bı cıkış var borsadan...bu devede kulak....

her dustugu yerde....yatay tutarak...burası dip algılaması yaratıp...satış yapacaklar....ve dusecekler...ve dustukleri yerde yeniden yatay tutma ve satıs....ihakkı ile yaptıgım simulasyonda graflar geride....bu yatayı 75 ila 70 demiştik...oda kaydırdı bunu...71 ile 76 yaptı...

bununla gidip....senin graflardaki....ust trend cızgısına yatay degip yıkılacak....ihakkı bunu yapıp koyar...
              YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• ohannesburg
                Katılımcı
                • 07 Mart 2015
                • 117

kuzu abi, xu30 ile viob arasındaki makasa dair eski görüşlerinizi de bulmaya çalıştım ancak toparlayamadım. müsait bir zamanınızda bu makasa dair makasın artması, azalması ve zamansallığı ile ilgili düşüncelerinizi de alabilir miyiz?

Yorum

• ihakki
                  Tecrübeli
                  • 02 Aralık 2008
                  • 709

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  bununla gidip....senin graflardaki....ust trend cızgısına yatay degip yıkılacak....ihakkı bunu yapıp koyar...
                  Kuzum bu yıkıiışı seçimden önce mi bekliyorsun sonra mı?
                  YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Yorum

• hocamurat2001
                    Aktif
                    • 26 Haziran 2014
                    • 367

geregi yapıldı....kene....93...95...97...99....93 elde....
                    saygıdeğer i hakki kuzum diğer sayfalarda belirtmişti muhtemelen seçimden önce bekliyor bu yazıya istinaden

Yorum

• hocamurat2001
                      Aktif
                      • 26 Haziran 2014
                      • 367

manif.....

beni ayakta tutan tek şey var hayatta skenderle furusmak....

yarın borsada sessizce tepesine cakacagım....zabah fitch den once dolar tl shortu kapayıp....bugun bunu yazdım...VOB da shortluyacagım....xu 100 de hedef....3 haftada once 68 000....sonra 62 000....

PLANIMI BUNA GORE YAPTIM...HEDEF XU 100....62 000....VE SECİM ONCESİ TEPKİ...SECİMİ 70 000 DEN KARSILIYACAK...

mavzeri eline al....gurgusunları yagla....dosune dosune sapla durzunun....
                      yazı bu işte

Yorum

• hocamurat2001
                        Aktif
                        • 26 Haziran 2014
                        • 367

KAPANIŞLARIMIZ BİRAZ GEÇ OLDU ÖZÜR ACİL ÇIKMAM GEREKTİ
                        [IMG][/IMG]
                        [IMG][/IMG]
                        [IMG][/IMG]
                        [IMG][/IMG]

Yorum

• hocamurat2001
                          Aktif
                          • 26 Haziran 2014
                          • 367

Grafikteki adr indikatörü formülünü isteyen olursa belirtin lütfen vereyim ben genelde short düşünüyorsam risksiz yerler olarak yeşildeki bölgelerde yani oralar genelde direnç olur 120 180 240 ve günlük peryotlara bakarim en yakin olan hangi dirençse ordan başlarim geçerse üstü kollarim genelde öle çalişiyorum isteyen varsa belirtsin lütfen paylaşayim mezara götürmeye niyetim yok long içinde destek seviyesi olan kirmizi yani orayi aşaği kirarsa piysa shorta döner ayni mantik yani selamlar ÖRNEK YARIN İÇİN 180 DKLIIKTA 94825 DİRENÇ OLABİLİR DİYOR BANA ADR GÜNLÜKTE GEÇMİŞ ZATEN HAFTALIKTA İSE 96600 ÜZERİ KAPANIŞ PİYASAYI LONGA ÇEVİRİR DİYOR BEN BÖLE YORUMLUYORUM GENELDE ULUSAL YÜZDE HAFTALIK DİRENCİ BANA 77829 OLARAK VERİYOR ONUN ÜZERİ KAPANIŞLAR LONGA ÇEVİRİR DİYOR BANA

EN İYİSİ BURAYA İNDİKATÖRÜ ATAYIM DİLEYEN ARKADAŞLAR MATRİKSTE EKLESİN
                          ADR İNDİKATÖRÜ:

ADR:=(Ref(Mov((H-L),13,S),-1)+Ref(Mov((H-L),8,S),-1)+Ref(Mov((H-L),5,S),-1))/3;

Q1:=H-(ADR);
                          Q2:=L+(ADR);

Q3:=Int(Q1/0.025+0.50)*0.025;

Q4:=Int(Q2/0.025+0.50)*0.025;

Q3;Q4

Yorum

• manif
                            Matematikçi
                            • 16 Ağustos 2011
                            • 752

emmi reçeteyi verdi, 300-500 puan kayma olabilir, o da normaldir.
                            Poz in-bin vs. yönü kaybetme ihtimali olur.
                            Bu ihtiyar, bilginin saf-ham kısmını paylaşır. Biraz işlemekte bizlere düşer.
                            Bayram öncesi, pek bir atraksiyon beklemeden slow mod devam. Fırtına bayram sonrası.
                            grafik çizme--değer verme--yerine koyma--yok etme

Yorum

• Kanji
                              Katılımcı
                              • 25 Eylül 2012
                              • 195

Kuzu Hocam, ben daha evvel bir soru sormuştum ancak aralarda kaldı herhalde, düşüncenizi aktarırsanız çok makbule geçer... Fx'de işlem yaptığım içinde soruyorum, dolar endeksinin buradan direk 130 hareketini bekliyormuyuz, yellen doların bir miktar daha değer kazanacağını söylemişti geçen konuşmasında, yoksa önce bir değer kaybı akabindemi yükseklere gidiş? Bu arada Goldman Euro 10 cent kadar değer kaybedebilir, S&P de yıl sonu 2100 diye not düşmüş...
                              "Strive for perfection in everything we do. Take the best that exists and make it better. When it does not exist, design it. Accept nothing nearly right or good enough."
                              Henry Royce

Yorum

• hocamurat2001
                                Aktif
                                • 26 Haziran 2014
                                • 367

gücü tükeniyormu...? yoğusam ibnetor numromu yapıyor...?

Yorum

Working...
                                X

Debug Information