Yeni Dünya duzeni.... CAPİTALİST MODE da revizyonlar

Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • ohannesburg
    Katılımcı
    • 07 Mart 2015
    • 117

muratti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    üstad 62 binde garan dibi kaç olur
    dibi tutmuş tencereye döner sn. muratti

Yorum

• selam
      Yeni Üye
      • 10 Nisan 2009
      • 32

Bir av-avcı Amerikan fıkrası da benden. kuzu, biliyordur muhtemelen:

Tepede iki tane boğa, birisi genç, birisi yaşlı, aşağıda, yaylada otlayan sığır topluluğunu seyrediyorlar.

Genç olan boğa yaşlıya:"Hadi koşalım da bir tanesini yakalayıp becerelim".

Yaşlı boğa gence dönüp:"Sakin ol evlat! yürüyerek gidelim, hepsini becerelim"

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        dolar tl....buradan 2.40 yolculuguna cıkacak....bu sart....yoksa turk bankaları batar...buda skenderi furur....akıllı yatırımcı suan eldeki dolarları ufluyor....

niye cıkacak....benim 2013 de ilan ettigim....3.60 ı...goldman 3.65 olarak ilan etti bugun....bu ne demektir...dolarları ufleyin demektir...O UFLEMEDEN....SİZ UFLEYİN DEMEKTİR...

HALBUKİ....ulkelerin gercek zenginlik kriterlerini kullanıp hesap yaptıgında...1 dolar= 1 tl bile degildir....bu nedenle....RUSYA ve suriye girişimi....bu uyduruk rakkamlara furacaktır...
        2009 da da....bunu yapmıstım...o zaman 1.15 den 1.75 e gelmişti...1.75 den....şimdi...bu hafta fiyat ne olursa ossun....yaglı gurgusunlarımı dosune doldurmazsam namerdim...

o topic hissenette....
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• ohannesburg
          Katılımcı
          • 07 Mart 2015
          • 117

2009 da da....bunu yapmıstım...o zaman 1.15 den 1.75 e gelmişti...1.75 den....şimdi...bu hafta fiyat ne olursa ossun....yaglı gurgusunlarımı dosune doldurmazsam namerdim...

o topic hissenette....
          abi burdaki marj daha büyük diye mi viobu da şortlamıyorsun? ben öyle anladım ama bir sorayım istedim

Yorum

• hocamurat2001
            Aktif
            • 26 Haziran 2014
            • 367

bende yarın yapacagım....hemide yeddiceddimle....buyuk para var orada...yaymayın....ayvayı cig yeriz yoksa....

Ne ogrendiniz benden....herkes gider mersine....kuzu gider tersine....

kodun nu....oturtacaksın ulen....

usulet ve suhuletle....alık avındayız yawrilerim...alık avında....
            emmi benim araci kurum yanlişlikla ekim vadeyi shortlamiş f_tryusd1015s0 bunu yarin eylül vadeyle mi değiştirim yoksa bu dursun mu

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

ohannesburg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              abi burdaki marj daha büyük diye mi viobu da şortlamıyorsun? ben öyle anladım ama bir sorayım istedim
              dibe yakınsan...ki yakınız....yılan bunu gosteriyor...kuzu kuralı...dip rakkamı skenderindir...yerini bi tek o bilir...BULASMA...YILLAR...YILLAR...VE FURUSMALARDAN OGRENDİM....yasıyarak bizzat...
              YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

ozette hep ne dedim....DİP ve TEPE skenderindir....zinhar bulasma...aksi takdirde....KELLENİN OMUZLARININ USTUNDE DURMASI DİNEN GUNAHTIR....

Yorum

• greenspan41
                  Aktif
                  • 30 Nisan 2009
                  • 327

Kuzu babo dan haber var Garan Mart 2016 da 2€ altında dip yapacak der.oraya yavaş yavaş gideceğiz der ne dersin?

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

DOGRU DİYOR...herzaman bi numorodur o...alıktır...yaslıdır...gunahkardır o ayrı....ha ha ha

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

bak o dahil herkes....benim 2013 de yayınladıgım burası tepe...4 yıl dusus teorimi...bugunlerde tastik ediyor...tabii paraları biz goturduk...onlar ahkam kesti....ve kesiyorlar hala....o zaman hepsi bana karsı cıkmıstı...babo ileri gidip...ALTIN FURUS demişti....elinde kaldı yazık...altın furus...guzunun hısmına ugradı....ha ha ha

Yorum

• greenspan41
                        Aktif
                        • 30 Nisan 2009
                        • 327

Kuzu dolar tepe yapacaksa en az 10 kuruş günlük hunharca yükselmeli...

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

greenspan41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Kuzu dolar tepe yapacaksa en az 10 kuruş günlük hunharca yükselmeli...

evettt....işte o anı bekliyorum...dedimya kudura kudura cıkmaliki....midesini gursun doldurayım...

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

selam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            Bir av-avcı Amerikan fıkrası da benden. kuzu, biliyordur muhtemelen:

Tepede iki tane boğa, birisi genç, birisi yaşlı, aşağıda, yaylada otlayan sığır topluluğunu seyrediyorlar.

Genç olan boğa yaşlıya:"Hadi koşalım da bir tanesini yakalayıp becerelim".

Yaşlı boğa gence dönüp:"Sakin ol evlat! yürüyerek gidelim, hepsini becerelim"

borsada....SABIRLI OLMAK sarttır....peşine kosmuyacaksın...dashaklarını avuclayıp oldugun yerde bekliyeceksin...

kodun nu....oturtursun o zaman....

Yorum

• manif
                              Matematikçi
                              • 16 Ağustos 2011
                              • 752

Emmi muhtemelen FED Erdem'é ufurmustur. Bizim mb salı çarşamba faizé bir ayar çeker. 2-3 gün volalitenin gözüne vuracagiz anlaşıldı. Son durumda elimde maliyeti, 86.000é gelmiş endeks long ve 3.1030 maliyetli dolar ekim vade cort var. Sen bu dolar olayını yazmadan biz sofraya aç kurtlar gibi oturduk. Eee Emmi öyle öğrettin bize napalım.
                              grafik çizme--değer verme--yerine koyma--yok etme

Yorum

• hocamurat2001
                                Aktif
                                • 26 Haziran 2014
                                • 367

Pirim son bir istirham dolardaki keneli short vuruş düzenin nasil payalşirsan minnetar olurum diğer vuruşlar için benim düşündüğüm keneli vuruş
                                2,vuruş 3,1340
                                3,vuruş 3,1650
                                4,vuruş 3,2460 saygılarımla

Yorum

Working...
                                X

Debug Information