Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Yeni Dünya duzeni.... CAPİTALİST MODE da revizyonlar
dolar tl....buradan 2.40 yolculuguna cıkacak....bu sart....yoksa turk bankaları batar...buda skenderi furur....akıllı yatırımcı suan eldeki dolarları ufluyor....
niye cıkacak....benim 2013 de ilan ettigim....3.60 ı...goldman 3.65 olarak ilan etti bugun....bu ne demektir...dolarları ufleyin demektir...O UFLEMEDEN....SİZ UFLEYİN DEMEKTİR...
HALBUKİ....ulkelerin gercek zenginlik kriterlerini kullanıp hesap yaptıgında...1 dolar= 1 tl bile degildir....bu nedenle....RUSYA ve suriye girişimi....bu uyduruk rakkamlara furacaktır...
2009 da da....bunu yapmıstım...o zaman 1.15 den 1.75 e gelmişti...1.75 den....şimdi...bu hafta fiyat ne olursa ossun....yaglı gurgusunlarımı dosune doldurmazsam namerdim...
o topic hissenette....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
2009 da da....bunu yapmıstım...o zaman 1.15 den 1.75 e gelmişti...1.75 den....şimdi...bu hafta fiyat ne olursa ossun....yaglı gurgusunlarımı dosune doldurmazsam namerdim...
o topic hissenette....
abi burdaki marj daha büyük diye mi viobu da şortlamıyorsun? ben öyle anladım ama bir sorayım istedim
abi burdaki marj daha büyük diye mi viobu da şortlamıyorsun? ben öyle anladım ama bir sorayım istedim
dibe yakınsan...ki yakınız....yılan bunu gosteriyor...kuzu kuralı...dip rakkamı skenderindir...yerini bi tek o bilir...BULASMA...YILLAR...YILLAR...VE FURUSMALARDAN OGRENDİM....yasıyarak bizzat...
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
ozette hep ne dedim....DİP ve TEPE skenderindir....zinhar bulasma...aksi takdirde....KELLENİN OMUZLARININ USTUNDE DURMASI DİNEN GUNAHTIR....
DOGRU DİYOR...herzaman bi numorodur o...alıktır...yaslıdır...gunahkardır o ayrı....ha ha ha
bak o dahil herkes....benim 2013 de yayınladıgım burası tepe...4 yıl dusus teorimi...bugunlerde tastik ediyor...tabii paraları biz goturduk...onlar ahkam kesti....ve kesiyorlar hala....o zaman hepsi bana karsı cıkmıstı...babo ileri gidip...ALTIN FURUS demişti....elinde kaldı yazık...altın furus...guzunun hısmına ugradı....ha ha ha
Kuzu dolar tepe yapacaksa en az 10 kuruş günlük hunharca yükselmeli...
D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
evettt....işte o anı bekliyorum...dedimya kudura kudura cıkmaliki....midesini gursun doldurayım...
Bir av-avcı Amerikan fıkrası da benden. kuzu, biliyordur muhtemelen:
Tepede iki tane boğa, birisi genç, birisi yaşlı, aşağıda, yaylada otlayan sığır topluluğunu seyrediyorlar.
Genç olan boğa yaşlıya:"Hadi koşalım da bir tanesini yakalayıp becerelim".
Yaşlı boğa gence dönüp:"Sakin ol evlat! yürüyerek gidelim, hepsini becerelim"
borsada....SABIRLI OLMAK sarttır....peşine kosmuyacaksın...dashaklarını avuclayıp oldugun yerde bekliyeceksin...
kodun nu....oturtursun o zaman....
Emmi muhtemelen FED Erdem'é ufurmustur. Bizim mb salı çarşamba faizé bir ayar çeker. 2-3 gün volalitenin gözüne vuracagiz anlaşıldı. Son durumda elimde maliyeti, 86.000é gelmiş endeks long ve 3.1030 maliyetli dolar ekim vade cort var. Sen bu dolar olayını yazmadan biz sofraya aç kurtlar gibi oturduk. Eee Emmi öyle öğrettin bize napalım.
Yorum