Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Yeni Dünya duzeni.... CAPİTALİST MODE da revizyonlar
Sevgili kuzu
Seni çok yıllardır takip ederim
Öngördüklerin sayesinde biz bugünlere hazırlıklıydık
Sadece zaman meselesiydi
Keşke yazdıklarına has****** deseydik
Yazdıkların gerçekleşiyor
Bu sanki önce gördüğün sonra yaşadığın bir kabus gibi
Üzgünüm ama biliyorum
Biliyorum ki İskender'in bu topraklarla ilgili planları şu aşamada bunları yaşatacak
Olanlara sadece dejavu diyebiliriz
Sen ve bakış açın muhteşem
Iyi ki varsın
Seni saygı ve sevgiyle selamlıyorum
daha onceki yazılarımı unutma...ne diyordum orada...iki ay once yazdım...agustos 23 onunde...dip oluşur...ve bi hukumet kurulur...VE BU HUKUMET chp artı akp ise fişekler...obur tum alternatifler negatif...hoduk bi tepki gelir....bu tepkinin tepesinde yeniden shortlarım dedim....bu yuzden beklemedeyim...
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ha ha ha...seni sevmiyen olsun lem....bayıldım gulmekten....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Kuzu ustadım malum birisi tum grafları bozuyor..asabi adam...graf mraf kar etmiyor....hökömet falan kurmaz gibi...doğru seçime.....o zaman ne olur bu öngörünüz..onu da bilsek iyi olur..ben seçime gideceğimizi düşünüyorum..
FED Türkiye merkeze neden dolar pompalar acaba? Buradaki uluslarası şirketler buyuk ihtimal döviz yükselişi için Hedge yapmışlardır..Ancak olsa olsa KOBİ ler yapmamıştır...Bu noktayı açarsanız sevinirim...saygıyla..
Kuzu ustadım malum birisi tum grafları bozuyor..asabi adam...graf mraf kar etmiyor....hökömet falan kurmaz gibi...doğru seçime.....o zaman ne olur bu öngörünüz..onu da bilsek iyi olur..ben seçime gideceğimizi düşünüyorum..
hadise sudur meto...diyorki beni halk secti...parlementoyu kim secti...onuda halk secti...parlementonun oluşturacagı basbakanı kabul etmem diyor...yani halkın obur sectigi onemli degil diyor...oysa...halkın obur sectigi basbakan denetleniyor...yargılanıyor...bunu parlemento yapıyor...halbuki cumhurbaskanı VETANA İHANET dısındaki tum suclarda yargılanamaz...YANİ DENETİMİ YOK...sorumlu degil...bu yuzden halkın secmiş olması ona yetki vermez...KENARA CEKİLMESİ ŞART...YOKSA...ORTALIK FECİ KARISIR....
NATO su var...avrupası var...americası var...bunlar kabul etmez...turk halkını bırak o aziz nesin...ne ddiyse o...
Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Cemil Ertem, Kurdaki yükselişin Türkiye ekonomisinde bir kriz işareti olmadığını söyledi.
Herşey yolunda dağılabilirsiniz diyor.
cookkkkk uzun vadeli bi işin peşinde....zaman zaman AKP ye payanda olarak....SUC İŞLEMESİNİ KIŞKIRTIYOR....bu iş cooook kotu biter...bunu davutogluna soylemiştir......
fethullah hocam ilk gorendir gidişatı...hukumetin yıllardır içindeydi...menfeati vardı...emme adam korktu ve cekildi....İŞ BUYUK YANİ....
bu Savaş neyin savaşı.. enerji temelli dünya savaşı değil mi...
sonucunda boru hatları ve bunların güvenliği temelli....
bir Tanap boru hattı var...Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı Projesi,Azerbaycan ın hazar denizinden gelen doğal gaz hattı...
yani Kars'ta Azeri doğal gazını Türkiye üzerinden Avrupa'ya taşıyacak olan Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı projesi
bir de Türk akımı var...Türk Akımı, Rusya'dan başlayıp Karadeniz üzerinden Türkiye'ye aktarılması planlanan doğal gaz boru hattı projesinin adıdır rusya'dan avrupa'ya gaz akışını sağlamak için güney akım projesi yerine türkiye, yunanistan ve rusya'nın üzerinde anlaşmaya vardığı yeni doğalgaz boru hattı projesi.
bence kuzu hocam işin sırrı burda...boru hatları savaşı...satıcılar kadar alıcı ülkelerin savaşı bu.. olan bize oluyor..
Hangi boru hattı projesi Türkiye’yi parçalıyor, hangisi rejimini, üniter yapısını koruyor,bu savaşın arkasında hangi ülkeler var..ve İskender hangi tarafı destekliyor...
Sırbistan, Makedonya ve Yunanistan'dan oluşan Balkan ülkeleri ile Avusturya, 'Türk Akımı' doğalgaz boru hattı projesinin Avusturya'ya kadar uzatılmasını istiyor. Rus Vedomosti gazetesinin haberine göre dört ülkenin Dışişleri Bakanları, ‘Tesla' adı verilen ek boru hattı projesini eylül ayında yapacakları görüşmede masaya yatırmayı planlıyor
“Tanrı iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır; yeryüzündeki kötü insanlarsa kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı’yı kullanırlar”
Kuzu emmi ben belki bilirsin Ali Nesin'in kurduğu Şirince Nesin Matematik köyünde ders anlattığım için gündeme de piyasaya da biraz uzak kaldım. Bugün, vadeli de 2,9465 den dolar şort açtım. Dolar kazanç var. En son 9000 dolar bozdurdum, 2,7780 kur ile lme madem bu dolar bu olmuş, bari cort yapayım dedim. Endeks long var elimde, yalnız onu maliyeti 97 lerde kaldı, ilgilenemedim. Çalı dibinde bekliyoruz onu (bu arada çalı dibinde bekleme tabiri bu alemde senin bizlere öğrettiğin bir deyim), şimdi ayşe ablam sanal alemde nicki cathedral çok iyi bilir ve tanırsın, o ki sağlam piyasa öngörüleri var, garan da 6,70 ler beklerken, yine tanıdığın ve bildiğin Kamar ve Xtrader farklı hedeflerde. Elimde Mis gibi 102.700 ortalama cortlar vardı. Bir şekilde 101.600 lerden bayram öncesi longa döndük. İskender kan kusturdu desem yeri. Her neyse maliyetini 97 ye düşürdüm. Gerekirse 2-3 işlem daha yapar 94 e de düşürürüm. Ama bu piyasa bana pek iyi gözükmüyor. Diğer vade belki de 85 altına salacak. Biz nasıl bir hamle içerisinde olmalıyız ki, tepkiyi de cebe alıp, düşüşten de yararlanabilmeliyiz.
Bu arada tüm dostlara da diyorum ki muhakkak yolunuz düşer ise Şirince'ye matematik köyünü züyaret edin. Bu arada Ali Nesin, genetik miras sebebiyle babadan epey zeka geçmiş. Muazzam zeki ve dahi özgürlükçü bir adam. Muhakkak tanıyın.
izin verirseniz....kurban bayramında....topigi genelin okumasına bi hafta acayım....YARARLANSINLAR....
ne dersiniz....iyilikten mazharat dogar derseniz....iktir et derim...genede goruslerinizi yazın kararı siz verin....
Yorum