Yeni Dünya duzeni.... CAPİTALİST MODE da revizyonlar
Collapse
Bu konu sabit bir konudur.
X
X
-
Emmi bu gece muhakkak yazacak bir şeylerin olur senin.
ha kızlar forumunda bile isteye seni de-şifre etmedim. lakin beşiktaş vapurunda jilet satma tabiri de bal gibi senin..
he öze gelecek olursak, tırlar hazır, sağlam maliyet shortlar var elde.. ocak 2.haftaya kadar bist100 64k gibi bir hedefin stratejisine göre oyunumu kurdum. sizin neyoktan bana bir para sayma makinesi kargoyla hediye olarak yollar mısın?
kadehimi sağlığına kaldırıyorum, sağlıcakla kal emmi.grafik çizme--değer verme--yerine koyma--yok etme
Yorum
-
Bobo
Yorum
-
hadise sudur...kucuk yatırımcı hep bogadır...
onemli olan bunnarda ki bogalık şiddeti nedir....bunun olcülmesidir....
olcersin...bakarsın kı....şiddetli bogalar...
sen nesin...kontrarian yatırımcısın....gider shortu artırırsın manif....ince işler bu işler...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
incik manif...fransa nato uyesi...ve saldırıya ugradı ve savas ilan etti...bu nedemektir...nato madde 5...devrede yani....
herderde devaya...fransada tetigi cekin diyen kimse....bu madde 5 i gıdıklıyor...
yani mehdi putin ve nato opusecekler...SEN TIRLARA BAKIM YAP...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
İncik, önce EUR/USD den başlayalım..
50 otçuların alayı 0.80 de el sıkışmış vaziyetteler.
Her ne kadar "worst case scnerio" da o rakam gözükse bile ZAMAN faktörü EUR nun lehine işlemektedir.
Aralık 2015 sonuna kadar o paritede 1.05'in altına inilmedikçe 0.80 HAYAL OLACAKTIR!
Benim "worst case scnerio" rakamım ise bu paritede 0.94/0.95 dir.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
Lem olum anatolia, geldin diğer tarafa 2 cift laf ettin, 2.ci cümlende vapurdaki jilet satıcısından başladın?
Yavrimmm,
1-Benim BİST ile işim yohtir!
2-Future ve Forex işlemlerimi İş yatırımdan işlem yapıyorum ve teminatım USD $$ bu nedenle USD/TL nereye giderse gitsin umurumda değil.
3-Bist de XU30'u gördüğün gibi EURO olarak çalışıyorum, yukarıda verdiğim rakamlar çerçevesinde görüş ve düşüncelerini tekrar gözden geçir yavrim!!!
Yorum
-
Lem Guzu,
Lem Anatolia,
Lem KontRacılar..
Briç bilirmisiniz olumm?
Ortağın "kontur" çektiyse eli sağlam olacak.
Yoksa rakip çıkar "sür-kontur" çeker!
Bak Querra altın grafiğimi de atmış buraya!
Xausd/Euro dur o grafik!!
Üzerinde çalış biraz, sonra da rakamlarını revize et bi-tanem!
Saa da yazik..
Yorum
-
bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterLem Guzu,
Lem Anatolia,
Lem KontRacılar..
Briç bilirmisiniz olumm?
Ortağın "kontur" çektiyse eli sağlam olacak.
Yoksa rakip çıkar "sür-kontur" çeker!
Bak Querra altın grafiğimi de atmış buraya!
Xausd/Euro dur o grafik!!
Üzerinde çalış biraz, sonra da rakamlarını revize et bi-tanem!
Saa da yazik..
heee biliik ulen....lem olum senin topige gelen ve borsa dusecek diyeni sopalarla dovuyorlar...lem olumm...borsa 50 000 endeksden 25 000 endekse düstü....yuzde 50 para kaybettiler....dolarda yuzde 70 para kaybettiler....euro 1.45 den 1 e düştü...para kaybettiler...HABERLERİ YOK ULEN...İLLADA TL GRAFİKLERE BAKIYORLAR...80 000 deyiz...o zaman düşmedik diyorlar...
leemmmmm olum....bunnarın dunyadan hubari yok...biriç bilseler ne yazar...
zaten...borsa genelde shortcu yani briç bilen olamaz ki...hepsi hissede...bogaysan bastacısın...degilse bu işi bilmiyorsun...
lemm iyiki o kerizzleri oyle tutuyorsun....yoksa ac kalırız ikimizde....ha ha haYAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
buyur ne oldu...
bu secimde terste yakalandık...ekimden aralık vadeye gectik...
ha ha haYAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Guzuuu..
Bak bu linkde http://forum.keyborsa.com/showthread...289#post631289 grafigim var.
Sen bu grafigi okumayi benden iyi bilirsin.
Gevsemeyi, ve gevseyecegi noktayi da oradan gorursun.
Ayagini denk al, sen bilirsin yavriim..
Diger tarafta yazdigim topik;
1-Benim topik degil
2-Zaten zorla yaziyorum.
3-Haftada bir grafik atiyorum.
Umurumda degil kisacasi.
Yorum
-
Lem Teres,kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterheee biliik ulen....lem olum senin topige gelen ve borsa dusecek diyeni sopalarla dovuyorlar...lem olumm...borsa 50 000 endeksden 25 000 endekse düstü....yuzde 50 para kaybettiler....dolarda yuzde 70 para kaybettiler....euro 1.45 den 1 e düştü...para kaybettiler...HABERLERİ YOK ULEN...İLLADA TL GRAFİKLERE BAKIYORLAR...80 000 deyiz...o zaman düşmedik diyorlar...
leemmmmm olum....bunnarın dunyadan hubari yok...biriç bilseler ne yazar...
zaten...borsa genelde shortcu yani briç bilen olamaz ki...hepsi hissede...bogaysan bastacısın...degilse bu işi bilmiyorsun...
lemm iyiki o kerizzleri oyle tutuyorsun....yoksa ac kalırız ikimizde....ha ha ha
Sen degilmisin RAKAMLAR ile konusan?
Yukarida bahsettiklerin YALAN degil, bugune kadar senin CORTLARIN DA LONGLARINDA endeks rakamlari ile ilgili degilmiydi?
REEL RAKAMLARA BAKARSAN, Cort veya LONG yerine (atiyorum) BEN gidip de DÜŞEŞ bir ARSA alsam ve aldigim arsa 2 YILDA 1/10 değer kazandiysa, simdi ben FAKiRLESTIM MI?
KISACASI, BEN TL GRAFIKLERE BAKMIYORUM, TAAA BASINDAN BERI.
MILLETIN tl GRAFIK BAKMASI ILE DE HIC MI HIC ilgilenmiyorum.
Ben grafiklerime EURO bakiyorum, Bist ile ilgili degilim, ve Forex piyasalarindaki butun teminatim USD de.
Yani ikimden assagisi NovemberPasHa..
Yorum
-
biliyorum lem....saka yapıyorum...senin bilgin ve yerin...bende malum...yeri doldurulması zor bir teknikcisin sen...iyiki varsın...keske senin gibileri cogaltabilsen....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Guzu,
Saa bisey soyliyeyim..
Esas Giyamet ne zaman kopacak biliyormusun Lem..
0.80 den piyasaya cikip da 1.50 leri gorupde su gun tekrar 0.80 lere gidecegini soyledigin EURO, eger max 0.95 leri test eder de kendini tekrardan 1.0 'in uzerine atarsaaaa..
USD nin karsisinda "RÜŞTÜNÜ" ispat etmis olacaktir.
Esas kiyamet ondan sonra baslar.
EURO ABiSiNi TAKLiT EDEN YUAN YOLDA!!!
Yorum

Yorum