Hsbc, tüpraş için hedef fiyatini 90 tl'den 140 tl'ye, tavsiyesini 'tut'tan 'al'a yükseltti
Seans salonu
Collapse
X
-
Selam kolay gelsinMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
pazartesi geliyorum abi hacimde başlar o zaman beni bekleradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhacım yok..piyasa tedirgin..alsakmı satsakmı henüz karar veremedi abiler..

Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
https://tr.investing.com/news/econom...r-artt-2001934
Son haftada yabancı çıkış azaldı, rezervler ise 56 milyon dolar arttıDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
https://tr.investing.com/news/econom...-yasad-2001960
ABD ekonomisi 2. çeyrekte pandemi etkisiyle %31,7 oranında rekor daralma yaşadı
ama biz büyüdük...DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
merhaba arkadaşlar
endekste patinaj çekme devam ediyor..riskleri yüksek buluyorlar sanırım..
1080 / 1130 günlükte takip edilmesi gereken DESTEK / DİRENÇ noktaları
bu seviyelerden biri hangi yöne kırılırsa o yöne bence sert hareket edecekler..bugün cuma..
agresif hareketler yapmayın..malum önümüzde hafta sonu var..ne olur ne olmazDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
(Yenileme)Japonya Başbakanı Abe Şinzo görevinden istifa etti
Japonya'da Başbakan Abe Şinzo, sağlık sorunlarını gerekçe göstererek, 2012'den beri sürdürdüğü başbakanlık görevinden istifa etti.
Abe, 18 Haziran'dan bu yana ilk kez düzenlediği basın toplantısında, sağlık nedenlerini öne sürerek, başbakanlık görevinden istifa ettiğini bildirdi.
Son sağlık kontrollerinde hastalığının yeniden nüksettiğini öğrendiğini aktaran Abe, "Sağlığımın yeniden bozulduğunu geçen ay öğrendim. Bu hafta yeni bir test yapıldı." dedi.
"Devlet yönetiminde sonuç önemlidir. Kararlarımı düzgün veremiyorum." diyen Abe, 7 yıl 8 ay boyunca sürdürdüğü görevine devam etmeme kararı aldığını söyledi.
Tedavi sürecinde göreve devam etme ihtimaline yönelik bir soru üzerine ise Abe, "Hastalığımın kesinlikle iyiye gidecek şekilde bir garantisi yok. Meclis açılışı yaklaşıyor. İstifa etmenin en uygun zaman olduğunu düşündüm." yanıtını verdi.
- 2007 istifası
Ulusal basındaki haberlerde, temmuzda Abe'nin Başbakanlık konutunda kan kustuğu belirtilmişti.
Kyodo ajansına göre, yılda iki kez mutat muayenelere tabi tutulan 65 yaşındaki Abe, ağustos başından beri bir dizi sağlık kontrolüne girmişti.
Abe, 2006'da ilk defa üstlendiği başbakanlık görevinden "bağırsak iltihabı" rahatsızlığı nedeniyle 2007'de ayrılmıştı.
Yeni bir tedavi sayesinde hastalığını yendiğini belirten Abe, önce Liberal Demokrasi Partisi (LDP) liderliğine ve 2012'de başbakanlığa geri dönmüştü.
Kaynak : Anadolu AjansıDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Bu topraklarda ay yıldızlı bayrağımız altında özgürce yaşamamızı kanları ve canları pahasına sağlayan başta Cumhuriyetimizin kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kahraman gazilerimizi ve şehitlerimizi hürmet, minnet ve şükranla anıyorum.
30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun.Mevlana der ki;
Yorum
-
İki kız varradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMevlana der ki;
Yorum

Yorum