Seans salonu
Collapse
X
-
Yargıtay’ın ‘tarihi karar’ından sonra ilk: Anne çocuğuna soyadını verdi!
Anayasa Mahkemesi’nin 2015 yılında Yargıtay’ın ise 2018 yılında verdiği kararlara dayanan mahkeme boşanmış bir kadının kızına kendi soyadını vermesine karar verdi.DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Bilal Erdoğan: ‘Hattı müdafaa yoktur sathı müdafaa vardır’ diyor Atatürk. Bu ne demektir?
Erdoğan'ın oğlu olan Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Yüksek İstişare Kurulu üyesi Bilal Erdoğan, vakfın Yalova Temsilciliği yeni hizmet binasının açılışında konuşma yaptı.
bunlar yüzünden beyin cacıklaması oldum..
Yorum
-
borsa ya bastılarrrrrrr

Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
Yorum
-
bu iş zarara bakmıyor abi spek sağlam oldumu isterse batsın şirkettttttt uzaya gidiyoradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterASUZU
bu kadar zarar da kaat % 8 yukarıda

türk işiMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
mahallemizde namlı bir özel okul var... ben de yakın kafe lerden birinde oturuyorum..
çocuklara bakıyorum...
İSTİSNASIZ HESİ MARKA GİYİYOR..AYAKKABI MONT.. BOT...
ELLERİNDEKİ TELEFONLARI SAYMIYORUMDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
babaların zengindir abiiiiiradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermahallemizde namlı bir özel okul var... ben de yakın kafe lerden birinde oturuyorum..
çocuklara bakıyorum...
İSTİSNASIZ HESİ MARKA GİYİYOR..AYAKKABI MONT.. BOT...
ELLERİNDEKİ TELEFONLARI SAYMIYORUM
Mevlana der ki;
Yorum
-
ıcbct var dedin elimde bende aldım 4.07 den bastı spekkkk ne yapalım bekleylim abiradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTUPRS aldım zzabahnan...143,70 den
bakalım 145,70 e kakalayabilcekmiyim
Mevlana der ki;
Yorum
-
iyi akşamlar iyi tatiller abiiMevlana der ki;
Yorum
Yorum