Seans salonu
Collapse
X
-
Soylu: Elimizde öyle bir belge var ki evladımıza tacizci diyen alçaklar gereğini görecek
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Ankara’da polisin cinsel saldırısına maruz kalan kadın hakkında “Mahkemede görüşeceğiz. Elimizde öyle bir belge var ki evladımıza tacizci diyen alçaklar gereğini görecek” dedi.
cuma günü GÖSTERECEKMİŞ

DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
DÜN EŞİMİN ARACININ MUAYENESİNE GİTTİK.. RANDEVUMUZU ÖNCEDEN ALDIK,KARI KOCA GİTTİK...
NEDEN BÖYLE
EFENİM ARAÇ SAHİBİ DE GELMELİYMİŞ....
İYİ...PEKİİİ...
TÜVTÜRK ANKARA İVEDİK MUAYENE İSTASYONU..
PARK YERİ ARARKEN ZİBİDİNİN BİRİ :
ABİ...SİZİN PLAKADA VİDA VAAR..ARAÇ GEÇMEZ DEDİ....
VİDA.. HANİ PLAKA DÜŞMESİN DİYE PLAKA YA ÇAKILAN 2 ADET VİDA VARDIR YA...ONLAR...
HASSTİİİR LAEYYN DEDİM HERİFE..
İÇERİ GİRDİK...PLAKA NO,KİLOMETRE SİNİ FALA ORADAKİ ROBOTA GİRDİK..BİZE BİR NUMARA VERDİ ROBOT BEY EPEY UĞRAŞTIKTAN SONRA...
İDARİ BÖLGEYE GİTTİK...ADAMIN BİRİ YANIMDA..DERT YANIYOR...PLAKAMDA VİDA VARDI..MUAYENEDEN GEÇEMEDİM...
EEEE... NE YAPTIN KARDEŞ....
TŞOF ankamall köprü altındaki yerine gittim...yeni plaka aldım...
içimden....OHAAA...YOK YAAA...ADAMACAĞIZ ABARTIYOR DEDİM..
SIRAYA GİRDİK.. YAKLAŞIK 20 DAK. SONRA SIRAMIZ GELDİ..PARAMIZI ÖDEDİK..
BU ARADA ARACIN EGZOS MUAYENESİ TAMAM,HİÇ BİR CEZASI FALAN FİLAN YOK..
ÇIKTIK... SIRAMIZIN GELMESİNİ BEKLEDİK..O DA YAKLAŞIK 45 DAK. KADAR SÜRDÜ...
MUAYENE YE GİRDİ ARAÇ.....110 DAK SONRA DA ÇIKTI...
BİZİ ÇAĞIRDI BEZİRGAN....
SİZİN ARACINIZ GEÇEMEDİ...
NEDEN YAWWW...MOTOR MU BOZUK,FRENLERDEMİ BİR SIKINTI VAR..ELEKTRİK AKSAMIMI ÇALIŞMIYOR...
YOKK..ONLARIN HEPSİ MÜKEMMEL...
EEEE... SORUN NE...
SORUN ŞU :
ARACINIZIN PLAKALARI VİDA İLE TESPİT EDİLMİŞ....
EEEE... NE VAR BUNDA....
EFENİM....BU AĞIR KUSUR
NE YAPÇAAZ PEKİ...
TŞOF ANKAMALL KÖRÜ ALTINDAKİ YERİNE GİDİP YENİ PLAKA YAPTIRACAKSINIZ.....

Yorum
-
Soylu: Önümüzdeki günlerde kamuoyuna açıklayacağız
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Önümüzdeki günlerde kamuoyuna açıklayacağız. Amerikalı generallerin PKK ve PYD ile hangi ilişkiler kurduğunu, onları nasıl gönüllendirmeye çalıştığını, o yakaladıklarımız var ya tek tek anlatıyor bunlar" dedi.
cuma günü açıklayacakmışşşşşşDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
01 nisan 2019 da kar payı verecek...o zamana kadar yukarı sürebilirlerradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTUPRS aldım 144,60 dan
143,60 a kadar tutar ve ufaktan ekleme yaparımDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Yorum
Yorum