Seans salonu
Collapse
X
-
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
WSJ'in haberine göre, Alman hükümeti Türkiye'ye mali yardım sağlamayı düşünüyor
Wall Street Journal (WSJ) gazetesinin haberine göre, Alman ve Avrupalı
yetkililer, Alman hükümetinin, bir ekonomik krizin bölgeyi istikrarsızlaştırabileceği
endişesiyle Türkiye'ye acil maddi yardım sağlamayı düşündüğünü söylediler.
Gazetede görüşmelerin erken aşamada olduğunu ifade ediliyor.
NE GÜZELLL...
SARAY PARASI ÇIKTI İŞTE...

DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Bloomberg'e konuşan Almanya hükümet yetkilisi Almanya'nın Türkiye'ye farklı yardım seçeneklerini değerlendirdiğini belirtti - Business HT
Business HT internet sitesinde yayınlanan habere göre; Almanya hükümet yetkilisi Almanya'nın Türkiye'ye farklı yardım seçeneklerini değerlendirdiğini belirtti.
Bloomberg'e konuşan yetkili Türkiye'ye doğrudan bir finansal yardım teklifi yapılmayacağını ifade etti.
Sözkonusu habere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
FARKLI ne demekse artık...DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
fransız ların hala eski sömürgelerinden SÖMÜRGE VERGİSİ aldıklarını biliyormuydunuzDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
29/08/2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere Fuel Oil'de 11 kuruş artış oldu- EPGİS
Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS) twitter sayfasından şu açıklama yapıldı:
29/08/2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere;
Kalorifer yakıtında 13,
Fuel Oil'de 11,
Yüksek Kükürtlü Fuel Oil'de 10,
Gaz yağında 14 kuruş
artış olmuştur.DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
hemen ertesi günde BENZİN ve MOTORİN e zam gelecektir..radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster29/08/2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere Fuel Oil'de 11 kuruş artış oldu- EPGİS
Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS) twitter sayfasından şu açıklama yapıldı:
29/08/2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere;
Kalorifer yakıtında 13,
Fuel Oil'de 11,
Yüksek Kükürtlü Fuel Oil'de 10,
Gaz yağında 14 kuruş
artış olmuştur.DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum

Yorum