Koza anadolu metal'in 2018 yili 6 aylik konsolide net kari 169.282.000 tl (2017/6 aylik: 96.340.000 tl)
Seans salonu
Collapse
X
-
bu hissederadyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterIsgsy aldim 156 dan
bakalim ne yapavcak
TEKNİK OLARAK HAFTALIKTA 159 SEVİYESİ ÖNEMLİ...
HACIMLI KIRARSA SERT YUKARI YAPABİLİRDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Listede bulamiyorum.radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterIsgsy aldim 156 dan
bakalim ne yapavcakPARA ASLA UYUMAZZZZ! ( MONEY NEVER SLEEPS )
Yorum
-
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Fransa Finans Bakanı ile görüşmesinden sonra açıklamada bulundu
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Fransa Finans Bakanı Bruno Le Maire ile bir araya geldi. Heyetler arası görüşmenin ardından Bakan Albayrak açıklamada bulundu. Albayrak, Fransa Maliye Bakanı ile verimli görüşme gerçekleştirdiklerini ve Türkiye'nin istikrarının Avrupa'nın çıkarına olduğunu söyledi.DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
muroci40 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterListede bulamiyorum.
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Albayrak: (abd'nin yaptirimlari) iki müttefik ülke olarak ortak hareket etme karari aldik
27.8.2018 16:50:24 albayrak: Iran konusunda da abd'nin tek tarafli aldiği karar karşisinda da (fransa ile) ayni pozisyondayiz
27.8.2018 16:48:19 albayrak: Dolar güvenilir bir enstrüman olma özelliğini kaybediyor
27.8.2018 16:47:44 albayrak: Dtö kapsaminda ortak hareket etmeyi de konuştuk
27.8.2018 16:47:14 albayrak: Iki ülke arasinda işbirliğini nasil geliştirebileceğimizi konuştuk
27.8.2018 16:46:43 albayrak: (abd'nin yaptirimlari) iki müttefik ülke olarak ortak hareket etme karari aldik
27.8.2018 16:45:13 albayrak: çok verimli bir görüşme gerçekleştirdikDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Çemtaş 2017 yılı kar payı ödemesini yapıyor
Çemtaş kar payı ödemesini gerçekleştiriyor. Şirket yarın (28/08/2018) 1 TL nominal değerli pay için şirket 0,05 TL kar payı ödemesi yapacak.
adamla dalga geçiyorlar...
1 tl ye 1 sene sonra 5 krş ....
Yorum
-
anlayamadım murocci kardşimmuroci40 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHer hisse her bankada yok mu acaba? Bu kadar ara vermemek lazimdi herhal
Yorum
-
matriks kullanıyorsanız orada var..muroci40 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterT.finans kullaniyorum isgsy yok isgyo var
brokerınızı arayın birde..
halletsinler..
bu arada komisyon oranınız nedir sakıncası yoksa öğrenebilirmiyimDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum

Yorum