Teşekkürler. Yıllardır sabrediyoruz.
Seans salonu
Collapse
X
-
bu papaz varya papazz onun ben ta amkkkkkkkk

Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
valla herşey olabilir murooooo bu borsanın ben taa amkkkkkkkkkkmuroci40 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercanım sıkıldı karel den çorba çıkar mı yaw?
)
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
vay arkadaşGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervalla herşey olabilir murooooo bu borsanın ben taa amkkkkkkkkkk
)

PARA ASLA UYUMAZZZZ! ( MONEY NEVER SLEEPS )
Yorum
-
yarin papazi salarlar yada salmazlar o zaman ekşin başlarrrrrrmuroci40 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterekşın ekşın nerde bu ekşın
Mevlana der ki;
Yorum
-
gÜNAYDIN KOLAY GESLİNMevlana der ki;
Yorum
Yorum