radyolog Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Seans salonu
Collapse
X
-
ABD'de Kesinleşmemiş Konut satışları açıklanacak
ABD'de TSİ 17:00'da Ağustos ayı kesinleşmemiş konut satışları verisi
açıklanacak.
Buna göre bir önceki ay %0.7 oranında gerileyen satışların Ağustos ayında %0.4
oranında gerilemesi bekleniyor.DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
MUŞTLUK BURADAYMIŞ MEĞERSE...radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTTKOM haberini kullanıp yukarı yaptılar yine sadecwe BANKALARLA...
BU İşTE BİR MUŞTLUK SEZİYORUM...
VARLIK FONU olabilir mi
Türk Telekom: Bugün bazı medya sitelerinde, yayınlanan haberlerde belirtilen konuda Şirketimize bildirilmiş herhangi bir güncel gelişme bulunmamaktadır
Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınlanan açıklama aşağıda bulunuyor:
Bugün bazı medya sitelerinde, Ojer Telekomünikasyon A.Ş.'nin Şirketimiz Türk Telekomünikasyon A.Ş.'deki %55 hissesinin satışına ilişkin haberler yayınlanmış bulunmaktadır. Ancak bu haberlerde belirtilen konuda Şirketimize bildirilmiş herhangi bir güncel gelişme bulunmamaktadır. Bu konuda Şirketimize iletilen bir gelişme olduğunda ilgili mevzuat kapsamında kamuoyu bilgilendirilecektir.
Şirketimiz, bu açıklamayı SPK'nın II-15.1 Özel Durumlar Tebliği'nin 9'uncu maddesi kapsamında ve ilgili mevzuat hükümleri kapsamında yapmaktadır.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/709636DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
her taraf muştt dolu amkk

Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
PARA ASLA UYUMAZZZZ! ( MONEY NEVER SLEEPS )
Yorum
-
Günaydın bol kazançlar.Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
sat gerelleri radyolog abi önü açılsın kağıdın
Mevlana der ki;
Yorum
-
keyfin yerine geldi demi..tuttuyorum demekten dilimde tüy bitmiştiGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersat gerelleri radyolog abi önü açılsın kağıdın

ben tutmaya devam...isteyen kar da ise satsınDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
sen niye tutuyon sen sat ben tutayımradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkeyfin yerine geldi demi..tuttuyorum demekten dilimde tüy bitmişti

ben tutmaya devam...isteyen kar da ise satsın

Mevlana der ki;
Yorum
-
4.31 ben sattım abv.Mevlana der ki;
Yorum
Yorum