muroci40 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Seans salonu
Collapse
X
-
üretim durdurmuşşşş kağıt yükselirrrrrrr diyorsun ters indikatorrrrrrrmuroci40 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster21.90 dan tofas aldim bakalim nolcek

Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
ttkom satılırsa bankarda alacaklarını alırrrrrrrr garan bu yüzden gidiyorrrrrrr amkkkkkkkk bizim kağıtlarda tık yokkkkkkradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
ben alırsam o iş biterGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüretim durdurmuşşşş kağıt yükselirrrrrrr diyorsun ters indikatorrrrrrr

22.04 su an.
PARA ASLA UYUMAZZZZ! ( MONEY NEVER SLEEPS )
Yorum
-
gap yapmış haber üzerine.. hacımlı düşüyor..dikkat et derimmuroci40 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben alırsam o iş biter
22.04 su an.DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
o zaman iyi...muroci40 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster22,06 dan teslim ettim
abv. çorbayı kaşıkladım.
bereketini gör morocci
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
evet yeşil kundurayı hatırlıyom sanki konkordatoradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryyapı ygyo yesil...
bınların hepsi YEŞİL grubunun değil mi..
geçenlerde konkordato ilan eden grupta bu değil mi..PARA ASLA UYUMAZZZZ! ( MONEY NEVER SLEEPS )
Yorum
-
Albayrak: 'Türkiye kamu, hane halkı, banka ve özel sektör borçlarında iyi durumda'
https://tr.investing.com/news/forex-...durumda-535350DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
Yorum