Günaydın bol kazançlar.
Seans salonu
Collapse
X
-
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
-
hoşgeldin mitlimitli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMerhaba kolay gelsin..DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
hedefleri yukarı döndür gün geçtikçe batırıyon beniradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAFYON
yeni hedef 500 civarı

Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
Afyon yerine cmbtn almak lazımmış

Mevlana der ki;
Yorum
-
uyuz kağıt dalma boşver git krmd dalllmuroci40 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBugun yapikrediye ufaktan dalmayi dusunuyorum. İzin var mi sn radyolog
Mevlana der ki;
Yorum
-
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
ağır baskı var kaatta.. göstergelerde yukarı dönme yok henüz..muroci40 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBugun yapikrediye ufaktan dalmayi dusunuyorum. İzin var mi sn radyolog
bence alım için erken..
yine de siz bilirsiniz murocciDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Türk şirketlerine yönelik önemli açıklamada bulundu
Türkiye'nin notunu çöp seviyesine indiren, ardından şirket notlarını da aşağı çeken Moody's yeni açıklamada bulundu.
Moody's sağlıklı likidite profilleri ve iyi kademelendirilmiş borç vadelerinin not verdiği finans dışı Türk şirketlerinin çoğunun kredi kalitelerini GSYH büyümesinin yavaşladığı, finansal şartların sıkılaştığı ve liranın zayıfladığı ortamada gelecek 12-18 ayda potansiyel refinansman risklerinden koruyacağını savundu.
NOLUYOOO YAWWW....
BAYRAM DEĞİL SEYRAN DEĞİL...DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Afiyet olsun.Mevlana der ki;
Yorum
-
13 eylül de mb nin ppk toplantisi var. Gözler ve piyasa faiz arttirimini bugün ufaktan fiyaatliyor gibi...
.eldekiler duruyor,ek poz açmiyorum saddece gün içi poz. Taşiyorum.,gün sonu kapatiyorum..
Kredi taşimiyorum şimdilik...
Hele bir perşembe olsun daDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
Yorum