Selam bol kazanclar
Seans salonu
Collapse
X
-
radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergünayddın arkadaşlar,soğuk ve yağışlı br ankara sabahından
98500 seviyeleri üzerinde kapanışlar gelmeye devam ederse bu destek güçlenir ve yeniden 100.000 lere doğru bir hareket bekleriz.
bu olurmu,ne zaman olur..ben bilemiyorum..radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu seviye inerse en az 1000 point daha kaybeder...
hatırlatayım..[QUOTE=radyolog;667584]HACCIM YETERLİ DEĞİL BANA KALIRSA..radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergünaydın arkadaşlar
hafifi aşağı / yatay bir açılış görünüyor..
sonrasına bakacağız..
şu var : ÇOK SIKIŞTI PİYASA..BİR YÖNE KIRILACAK..O YÖNEDE SERT KIRILACAK BENCE..
yükselişin devamı halinde ilk hedef 102.000 gibi görünüyor[/QUOTE]
SON 10 GÜNDÜR BÖYLE ŞEYLER YAZMIŞ BENDENİZ CENNET KUŞUDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Selam kolay gelsin abiMevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
Günaydın kolay gelsin abi nasılsın.Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum

Yorum