Seans salonu
Collapse
X
-
evettt dostlar....
takibimdeki hisselerin durumu bu şekilde...
x 100 analizleimi haftalık ve günlük olarak AÇTIĞIM ilgili başlıkta bulabilirsiniz
selam ve sevgilerimle...
HER ŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUNDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
günaydın....
ne zaman güzel bir gün bugün desem kendi kedime bir haber gelir içine eder....
https://www.paraborsa.net/i/enflasyon-orani-haziran-2018/?utm_source=bildirimler&utm_medium=os&utm_campaign =manual
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
https://www.cnnturk.com/turkiye/muha...hId=MTgwMTU%3D
CHP'nin cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile açıklaması hakkında konuştu: "Kılıçdaroğlu'ndan bana teklif gelmedi ama benden ona bir teklif gitti. Ona yarış içinde olmayacağını söyledim, onursal başkanlık teklif ettim."DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
628 de günlük DÜŞEN TREND üzerinde kapatamazsa 600 leri bile görebilir..radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKOZAA
610 denenecek sankiDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
19,52 şu an itibarı ile ( 2 YILLIK TAHVİL )radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterfaiz 19,75DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Borsa İstanbul'da işlem gören Petkim yarın bölünecek
Petkim bedelsiz sermaye artırımına gidiyor. Şirket 1.5 milyar lira olan sermayesini yüzde 10 oranında iç kaynaklardan bedelsiz olarak artırarak 1.65 milyar liraya ulaştıracak. Kar payından bedelsiz olarak 150 milyon lira sermaye artışı olacak.
Bölünme yarın (04/07/2018) gerçekleşecek.DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
son dakika operasyonu ile yükseltip KY nın eline vermeye çalıştılar...radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBorsa İstanbul'da işlem gören Petkim yarın bölünecek
Petkim bedelsiz sermaye artırımına gidiyor. Şirket 1.5 milyar lira olan sermayesini yüzde 10 oranında iç kaynaklardan bedelsiz olarak artırarak 1.65 milyar liraya ulaştıracak. Kar payından bedelsiz olarak 150 milyon lira sermaye artışı olacak.
Bölünme yarın (04/07/2018) gerçekleşecek.
AORT 4,82 GİBİ...yarın açılış 4,72 gibi olur
NOT BENDE YOKDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum

Yorum