Seans salonu
Collapse
X
-
Günaydın kolay gelsin.Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
tavan olmuş...yazmıştım tavana.. nasılsa gitmez diye.. almışlar....ki yzadığımda 2,5 MİLYON lot vardı önümde.. dedğim hedeflere gidecek gibi görünüyorradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİCBCT
bu seviyenin üstünde 370 / 390 / 400 lere gidilebilirDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
3.58 den yakaladım sayende sn. Radyolog tşk ederim.radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertavan olmuş...yazmıştım tavana.. nasılsa gitmez diye.. almışlar....ki yzadığımda 2,5 MİLYON lot vardı önümde.. dedğim hedeflere gidecek gibi görünüyorPARA ASLA UYUMAZZZZ! ( MONEY NEVER SLEEPS )
Yorum
-
radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertavan olmuş...yazmıştım tavana.. Nasılsa gitmez diye.. Almışlar....ki yzadığımda 2,5 milyon lot vardı önümde.. Dedğim hedeflere gidecek gibi görünüyorhay maşallah parayi götürüyorsunuz bu havadamuroci40 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster3.58 den yakaladım sayende sn. Radyolog tşk ederim.
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertavan olmuş...yazmıştım tavana.. Nasılsa gitmez diye.. Almışlar....ki yzadığımda 2,5 milyon lot vardı önümde.. Dedğim hedeflere gidecek gibi görünüyorhay maşallah parayi götürüyorsunuz bu havadamuroci40 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster3.58 den yakaladım sayende sn. Radyolog tşk ederim.
Mevlana der ki;
Yorum
-
bereketini gör muroccimuroci40 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster3.58 den yakaladım sayende sn. Radyolog tşk ederim.
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
eminim sende boş durmuyorsundur..GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhay maşallah parayi götürüyorsunuz bu havada
anlat bakalım..DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertavan olmuş...yazmıştım tavana.. Nasılsa gitmez diye.. Almışlar....ki yzadığımda 2,5 milyon lot vardı önümde.. Dedğim hedeflere gidecek gibi görünüyorben bntas ve ostim aldim sattim abi başkad atik yokkradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereminim sende boş durmuyorsundur..
Anlat bakalım..
tabi palamin elmize veripte beklediklerimizi saymiyorum

Mevlana der ki;
Yorum

Yorum