döviz sabah düşer gibi yaptı gene yükseliyor
Seans salonu
Collapse
X
-
Thy tahran-istanbul uçağı korona şüphesi ile ankara'ya indi: Ht
12'si iran'ın kum bölgesinden olmak üzere 17 yolcuda koronavirüs şüphesi var. Uçaktaki yolcular ankara'da karantina altına alınacak- cnn turk
Tahran’dan İstanbul’a uçan THY uçağı, Sağlık Bakanlığının isteği sonrasında rotasını Ankara’ya çevirdi: ReutersDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Trump: ''Koronavirüs İçin Aşı Çok Yakın" - Hürriyet
Hürriyet internet sitesinde yayınlanan habere göre;ABD Başkanı Donald Trump, Hindistan'da koronavirüsle ilgili açıklama yaptı. Trump, ''Koronavirüs için aşı çok yakın'' dedi.
ABD Başkanı Trump'ın koronavirüsle ilgili açıklamaları şöyle:
Koronavirüs konusunda çok iyi bir iş çıkarıyoruz.
Koronavirüs için aşı çok yakın.
Sözkonusu habere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
https://www.hurriyet.com.tr/dunya/ab...amasi-41455134
BAKTI BU ŞİMDİ...PİYASALARA KÖTÜYE GİDİYOR...BİR ŞEYLER YUMURTLAYAYIM DEDİ.. VE BUNU BULDU..DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergerçekten kısmetten öte bir şey yok..
dün 474 den kredili aldğım İCBCT leri mesai 17.30 da bittiği ve izleme imkaım olmayacağı için 471 den stopladım..482 kapattı...
bugünde 495 aaçıldı...
hay siliimm böyle talihi

DÜN verdiğimi fazlası ile aldım..
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Dgate
826 üzerinde kalirsa 920 ler neden olmasin..marj büyük sektör ve kağit güzel...
DATAGATE BİLGİSAYAR'IN 2019 YILI 12 AYLIK KONSOLİDE OLMAYAN NET KARI 23.545.145 TL (2018/12 AYLIK: 17.875.415 TL)
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Bu aralıkta kapandık.yurtdışı kelek...yarın 112000 /112500 civarını deneriz sankiradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster115400 / 113700 yeni muhtemel hareket alanı X 100 ÜN
Iyi aksamlarDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Aralık ayında doğal gaz tüketimi önceki yılın aynı ayına göre % 6.22 azaldı - EPDK
Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu'nun (EPDK) Aralık ayı doğal gaz Piyasası
Sektör Raporunu yayınlandı:
İthalat-İhracat-Üretim-Tüketim-Stok Miktarları Karşılaştırması (Milyon Sm3)
İthalat 6.052,56 5.416,19 -10,51
Üretim 41,55 39,28 -5,47
İhracat 106,66 104,56 -1,96
Tüketim 5.541,90 5.197,28 -6,22
Dönem Sonu Stok 3.167,23 3.095,44 -2,27DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Koca: "(Koronavirüs) Eninde sonunda bize de gelebilir demiyorum, bize de gelme durumu her an olabilir. Çünkü komşumuz İran'da ciddi bir salgın var." -AA
Koca: "(Koronavirüs) Eninde sonunda bize de gelebilir demiyorum, bize de gelme durumu her an olabilir. Çünkü komşumuz İran'da ciddi bir salgın var."
Kaynak : Anadolu Ajansı
KAMUOYU HAZIRLAMA ÇABASIMI?
BİZDE DE VAR ASLINDA,ALIŞTIRAA ALIŞRIA SÖYLEYECEĞİZMİ DEMEK İSTİYOR?DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum

Yorum