Seans salonu
Collapse
X
-
Günaydın kolay gelsin.Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
enerjsa alsaymışız iymiş

Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
ne alıyoz radyolg abi
zoren nasılMevlana der ki;
Yorum
-
246 gibi bir minimum hedef ggörülüyor..bilemedimradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAVOD
dingilin uyanasamı geldi ne
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
genel olarak enerjiler güzel..GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterne alıyoz radyolg abi
zoren nasıl
zoren le ilgilenmedim..o grubu sevmiyorum nedenseDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
336 dan ilk alımımı yaptım...biraz ov liradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPOLHO
beğendiğim diğer bir kaat...DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
AKP’nin toplu ulaşımdan ücretsiz yararlanan 60-65 yaş üstü yurttaşların mesai yoğunluğunun yaşandığı sabah ve akşam saatlerinde bilet parası ödemesini zorunlu hale getirecek bir düzenleme hazırlığında olduğu öğrenildi.
EKÖNOMİMİZ ÇOHHH GÖZEL GİDİYEAAA...
SİZLERE BİRER PORSİYON SAVAŞ İKRAM EDELİMMİDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
en yüksek 598...radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterORGE
567 üzerinde 600 ler potansiyelini koruyor
değerlendirebilen oldumuDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
kademelerde MİLYON LOTLAR UÇUŞUYOR..muroci40 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEkgyo uyuzlugu geçiyor mu acep? Ne dersiniz
ben nedense böyle tahtaları sevmiyorum..
yinede karar sizinDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
bilançosu kötü.. beğenmedim..ötesi yok benim içinmuroci40 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayas nasıl?DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum

Yorum