Seans salonu
Collapse
X
-
1 milyonda bize bağiş yapsalar ne güzel abi
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
niye aldin ne var uşaktamuroci40 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteruşak aldım biraz ytd.
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
Odas
dgklb bunlra bir bakabilirmisin radyolog abi.Mevlana der ki;
Yorum
-
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
ODASGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterOdas
dgklb bunlra bir bakabilirmisin radyolog abi.
dikkatimi çekti ...kademelerde MİLYON lotlar var...bilemem..ben böyle kademeleri sevmiyorum
DGKLB
Hiç ilgilenmedim..DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Abi muro uşak almiş birde ona bak istersen var
Mevlana der ki;
Yorum
-
688 e verdim...radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterALKA
yeniden 668 le buluştuk..
yeniden alış girdim 668 eDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
indide zaten...radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKERVT
dünkü yerleri yine yeniden deniyor. dalgamı geçiyor adammı seçiyor?
YANİ
adammı döküyor
buralarda tutunursa 360 lar rahat görülür..
yoksa en iyi olasılıkla iner 325 gibi bir yerlere
günlükte çok net bir TOBO var
toparlanıyor...elde var 338 maliyetliDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
muroci40 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterUşak aldım biraz ytd.muronun kağıt gidiyorGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAbi muro uşak almiş birde ona bak istersen var

Mevlana der ki;
Yorum
-
Qatar National Bank: (QNB Finansbank) Hakim ortak sıfatıyla diğer pay sahiplerinin ortaklıktan çıkartılmasına ve/veya iştirak paylarının borsa kotundan çıkartılmasına yönelik herhangi bir Yönetim Kurulu kararı veya planı yok
Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınlanan QNB Finansbank açıklaması aşağıda bulunuyor:
Bankamız'ın hakim ortağı Qatar National Bank Q.P.S.C. (QNB) tarafından Bankamıza gönderilen açıklama aşağıda kamuoyu ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunulmaktadır:
"Hakim ortağı bulunduğumuz QNB Finansbank A.Ş.'nin hisse senedi fiyatlarında görülen hareketlerin ve tarafımıza yöneltilen yatırımcı sorularının değerlendirilmesi neticesinde aşağıdaki açıklamanın yapılmasına gerek görülmüştür. Bankamızın QNB Finansbank A.Ş.'deki ortaklığına ilişkin olarak;
- borsada işlem gören pay senetlerinden ek pay edinmek suretiyle ortaklık oranımızın arttırılmasına ve/veya
- hakim ortak sıfatıyla diğer pay sahiplerinin ortaklıktan çıkartılmasına ve/veya
- iştirak paylarının borsa kotundan çıkartılmasına
yönelik herhangi bir Yönetim Kurulu kararı veya planı olmadığını beyan ederiz."
elinizde varsa dikkatli olun..bu hissede artık her türlü pislik dönecektir.açığa satışa / kredili işlemlere epeydir kapalı zaten.. halka açıklık oranı çok az...DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum

Yorum