radyolog Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Seans salonu
Collapse
X
-
Teşekkür ederim. Valla önemli sanırım. Kayın validem. Radyolog abi daha ii bilir ama karaciğerde alakalı mr cektircez bı de bakalimGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergeçmiş olsun muro umarım önemli bir şey yoktur.PARA ASLA UYUMAZZZZ! ( MONEY NEVER SLEEPS )
Yorum
-
1 kısmı doğru diğeri yanlışGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1 milyon lot oldumu abi
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Sağol sn radyolog.radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergeçmiş olsun muro
yapabileceğim bir şey varmıPARA ASLA UYUMAZZZZ! ( MONEY NEVER SLEEPS )
Yorum
-
senin işaretini bekliyorum abi öle bakıyomradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNe yaparsin güko
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
duruyor mu abi buradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster139 gene aldım yüklü bu sefer...
ben girince fişini çektiler emenike
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
677/ 674 den aldım bi lokma.. hayırlısı bakalımradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterALKA
HAFtalıkta 634 stop
hedef 718DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
evet.. sana vereyim alırsanGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterduruyor mu abi bu
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
667 dende aldım...radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster677/ 674 den aldım bi lokma.. hayırlısı bakalımDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
KERVT sormuştunGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersenin işaretini bekliyorum abi öle bakıyom
341/42 den alım fırsatı vermiş.
aldınmıDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
yok alamaadım param kalmadıradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKERVT sormuştun
341/42 den alım fırsatı vermiş.
aldınmı
Mevlana der ki;
Yorum
-
gsray
bjakas
şampiyonlıklarını kutlamak için tavan yapabilirler mi aabiiiiiii bak bakalım

Mevlana der ki;
Yorum
Yorum