GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Seans salonu
Collapse
X
-
Alıp kazanana helal olsun😂Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
-
Alıp kazanana helal olsun🤣GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterUsak bntas takip edin derim birşeyler olacak gibi ama ne bilmiyom

YTDD
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
Günaydın kolay gelsinMevlana der ki;
Yorum
-
pekgy bir bakın bir şey olacak ama ne olcakkkk sıkıştıııııı patlaycak ama ne tarafa ben bilmemmmmmmm ağalar bilirrrrrrrr

ytddddddddddMevlana der ki;
Yorum
-
357 /370 aralığında hareketlere bakınız elde varsa..muroci40 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPetkim son durum nedir sn radyolog.
yoksa bu hareketlerin yönüne göre poz. alıp almamayı değerlendirin derimDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Dostum Trump ile serbest ticaret anlaşması müzakerelerine başlanması konusunu da gündeme aldık. Bu konuda ilgili bakanlarımız en yakın zamanda çalışmalara başlayacaklardır."
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Dostum Trump ile serbest ticaret anlaşması müzakerelerine başlanması konusunu da gündeme aldık. Bu konuda ilgili bakanlarımız en yakın zamanda çalışmalara başlayacaklardır."
Kaynak : Anadolu AjansıDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
muroooo günaydın

Mevlana der ki;
Yorum
-
bu gitmez mi abi buna bakmadınnn hiçGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpekgy bir bakın bir şey olacak ama ne olcakkkk sıkıştıııııı patlaycak ama ne tarafa ben bilmemmmmmmm ağalar bilirrrrrrrr

ytdddddddddd
Mevlana der ki;
Yorum
-
valla 132 zorlar gibi..bilemedim...bu tür daktaları sen benden daha iyi biliyorsunGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu gitmez mi abi buna bakmadınnn hiç
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum

Yorum