muroci40 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Seans salonu
Collapse
X
-
VAKIF FİNANSAL KİRALAMA A.Ş.
Bağımsız Denetim Kuruluşunun Belirlenmesi
Gönderim Tarihi:18.04.2019 14:43:14
Bildirim Tipi:ODA
Yıl:
Periyot:
Özet Bilgi
2019 Yılı Bağımsız Dış Denetim Şirketinin Belirlenmesine İlişkin Yönetim Kurulu Kararı
İlgili Şirketler []
İlgili Fonlar []
Türkçe
Bağımsız Denetim Kuruluşunun Belirlenmesi
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Bağımsız Denetim Kuruluşunun Unvanı
PwC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş.
Hangi Faaliyet Dönemi İçin Seçildiği
01 Ocak - 31 Aralık 2019
Seçildiği Genel Kurul Toplantısı Tarihi
-
Tescil Tarihi
-
Tescile İlişkin Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi Tarih ve No.su
-
Açıklamalar
Şirketimiz Yönetim Kurulu, 2019 yılı için bağımsız dış denetim şirketi olarak "PwC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş." 'nin belirlenmesine ve konunun 2018 yılı Olağan Genel Kurul toplantısı gündemine alınmasına karar vermiştir.
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulunun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
muro bu kağıtları nereden buluyon helal sana alırken bizede haber et bizde yolumuzu bulalımmuroci40 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGolts nasil
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
% 6muroci40 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGolts nasil
aks:

muro kardeş tebriklerr bundan sonra sendeniz.
Mevlana der ki;
Yorum
-
Estağfurullah üstad sizsiniz benim ki şans. Diplerde olanlara bakiyom öyle.GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster% 6
aks:

muro kardeş tebriklerr bundan sonra sendeniz.PARA ASLA UYUMAZZZZ! ( MONEY NEVER SLEEPS )
Yorum
-
Günaydın hayırlı kaldiller arkadaşlar.Mevlana der ki;
Yorum
-
ben mi, üstadımmmmmmmmuroci40 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEstağfurullah üstad sizsiniz benim ki şans. Diplerde olanlara bakiyom öyle.

Mevlana der ki;
Yorum
-
sn radyolog 1 sen 2. üstadımsınGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben mi, üstadımmmmmmm

PARA ASLA UYUMAZZZZ! ( MONEY NEVER SLEEPS )
Yorum
-
yanlış sıralama...muroci40 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn radyolog 1 sen 2. üstadımsın
GÜKO BAŞTACIMIZ..
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Yapı Kredi, 529.4 milyon TL tahsili gecikmiş alacağını 16.32 milyon TL bedelle sattı.19 Nisan 2019 Cuma 10:38
Yapı Kredi 529.4 milyon TL tahsili gecikmiş alacağını, toplam 16.32 milyon TL bedelle Gelecek Varlık Yönetimi ve Hayat Varlık Yönetim şirketine satılmasına karar verdi.KAP'a yapılan açıklamada satılan alacakların bankanın tasfiye hesaplarında izlenen; 28 Şubat 2019 tarihi itibarıyla donuk alacak tutarı olduğu belirtildi. Kaynak: Yapı Kredi, 529.4 milyon TL alacağını 16.32 milyon TL'ye sattıDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
yurt dışı kapalı bizden bi cacık olmaz gidin gezin tozun
Mevlana der ki;
Yorum
Yorum