GÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Seans salonu
Collapse
X
-
dün krmd almiştim sabah sattim öğleden sonra tekrar aldim abiiiiiradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermal var mı mal...güko
Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
Elimde bir mal DAHA var maliyetim 1.75 şuan fiyati 3,03 onu satmiyacağim turşusunu kuracağimmmmm amkkk

Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
Yorum
-
Efekent nerede biraz kulağını çınlatayımda duyar gelir belki çok vefasız çıktılar abi ne diyon sen bu işe

Mevlana der ki;
Yorum
-
sölesene yawww.... merakta bırakma adamıGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterElimde bir mal DAHA var maliyetim 1.75 şuan fiyati 3,03 onu satmiyacağim turşusunu kuracağimmmmm amkkk

DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
hiç sorma...efekentinde simurgunda ilk fırsatta kulaklarını çekeceğimGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEfekent nerede biraz kulağını çınlatayımda duyar gelir belki çok vefasız çıktılar abi ne diyon sen bu işe

Yorum
-
ne oluyoz batıyoz mu amkkk

Mevlana der ki;
Yorum
-
bana söylemez<sen hissetyi batarsın tabiiGÜKO25 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterne oluyoz batıyoz mu amkkk

Yorum
-
netekim indi,orayıda deldi...radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterUSD
555 e atak yapmazsa bence 544 lere kadar gerileyebilir
şu sıralar yukarı tepki veriyorDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
Yorum