103450 üzerinde kapatmalıyız
Seans salonu
Collapse
X
-
TRUMP: (AFGANİSTAN VE SURİYE) ŞİMDİ EVE DÖNMEYE BAŞLAMANIN VE UZUN YILLAR SONRA PARAMIZI AKILLICA HARCAMA ZAMANI
SURİYE yi PYD / PKK ya emnaet edecek...afganistan ıda acaba pakistana mıDÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
'ABD, Türkiye'nin Venezüella'yla altın ticaretini incelemeye aldı' © AA /
EKONOMİ
23:41 31.01.2019(Güncellendi 23:50 31.01.2019) URL'yi kısaltın 0 2450
ABD'li üstdüzey bir yetkilinin Bloomberg'e yaptığı açıklamaya göre ABD, uyguladığı yaptırımların ihlal edilip edilmediğini tespit etmek amacıyla Venezüella ile Türkiye arasındaki altın ticaretini incelemeye aldı. Yaptırımların ihlal edildiğinin tespit edilmesi durumunda, 'ABD'nin harekete geçeceği' ifade edildi.
Yorum
-
Yeni Akit gazetesi, İslam’a aykırı ve şirk dolu şarkıların olduğunu söyleyerek liste yayımladı. Yeni Akit’in listesi şöyle:
Kubat: “Seni Allah kadar sevdim.”
Nükhet Duru: “Sen gördüğüm en son ilahsın.”
Edip Akbayram: “Dertlerin kalkınca şaha, bir sitem yolla Allah’a.”
Mahsun Kırmızıgül: “Sevdim seni Rabbim kadar.”
Orhan Gencebay: “Kaderin böylesine yazıklar olsun.”
Yıldız Tilbe: “Sensiz ölürüm cennette.”
Grup AF: “Yaradan’ın boş vaktine gelmiş.”
Muazzez Abacı: “Seninle cehennem ödüldür bana, sensiz cennet bile sürgün sayılır.”
Duman: “Aldanma öbür dünyaya, hayatı yaşa.”
Cem Adrian: “Beni Tanrı’ya tekrar inandırabilir misin?”
Erol Evgin: “Seni sevmek ibadetim.”
Hakkı Bulut: “Sana taptım be yahu!”
İbrahim Tatlıses: “Ben insan değil miyim? Ben kulun değil miyim? Tanrım, dünyaya beni sen attın, çile çektirdin, derman arattın. Madem unutacaktın, beni neden yarattın?” / “Bir Allah’a taptım bir sana taptım!”
Hande Yener: “Of güzel Allah’ım, içimi ısıtan adam sanki senin aynandı.”
Ebru Gündeş: “Benim sana yaptığım canım, aşk tadında ibadet.”
Ferdi Tayfur: “Kızdım getirene beni dünyaya, anama babama günahkar oldum.”
Ahmet Kaya: “Allah’ına kitabına sövüp saydım.”
Murat Göğebakan: “Kara gözlüm, sen de yalancı çıktın. Seni kendime ilah yapmıştım.”
Müslüm Gürses: “Yıkılsın minareler açılsın meyhaneler.” / “İsyanım var benim kadere.” / “Rest çektim kadere.”
Oğuz Yılmaz: “Bas bas paraları Leyla’ya, bir daha mı geleceğiz dünyaya?”
Ferhat Göçer: “Cenneti değişmem saçının teline.”
Selami Şahin: “Tapılacak kadınsın.”
Mahsuni Şerif: “Yaradan bir can vermiş, boşu boşuna.”DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
FETÖ’nün firari finansörü Akın İpek ve tutuklu kardeşinin, İngiltere’ye kaçırdıkları 60 milyon sterlin(yaklaşık 408 milyon TL), Türkiye’deki mal varlıklarından faiziyle tahsil edilecek
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, FETÖ'nün finansörü konumundaki Koza İpek Holding'e yönelik Eylül 2015'de soruşturma başlatılmıştı. Holding bünyesindeki 22 şirkete el konulmuştu. Ankara Cumhuriyet Başsavcı vekili Musa Yücel o dönem yürüttüğü soruşturmada Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) yetkililerince Koza Altın A.Ş.'nin hesaplarında usulsüzlükler tespit edilmişti.
SPK uzmanları firari Hamdi Akın İpek ile kardeşi Cafer İpek'in halka açık Koza Altın A.Ş.'nin iştirakı olarak İngiltere'de kurdukları Koza Limited adlı bir başka şirket kurduklarını belirledi. İkilinin 1'er sterlin'lik hisse sahibi olarak gözüktükleri şirket üzerinden Koza Altın'dan 60 milyon sterlin kaçırdıkları ortaya çıkarılmıştı.
Soruşturmayı yürüten başsavcılık, SPK'nın da raporuyla sulsüzlüğün peşini bırakmadı.
Bu kapsamda 2016'da Koza Altın'ın zarara uğratılması nedeniyle açılan davada Ankara 10. Asliye Ticaret Mahkemesi, İpek kardeşlerin 60 milyon sterlin'i faiziyle birlikte Koza Altın İşletmeleri'ne ödemesine karar verdi. Karar doğrultusunda İpek kardeşlerin Türkiye'de bulunan mal varlıklarından 60 milyon sterlinin faiziyle birlikte tahsil edilerek halka açık olan Koza Altın A.Ş.'nin hesabına aktarılacağı bildirildi.(Yüksel Temel/Sabah)DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum

Yorum