günaydın arkadaşlar
Seans salonu
Collapse
X
-
günaydın kolay gelsin.Mevlana der ki;
Bildiklerini anlat Ama akıl vermeye kalkma, Anlatılanları iyi dinle; Ama hepsini doğru sanma.
Sessiz kalmak,bir şey bilmediğin anlamına gelmez,Çok konuşmak da çok şey bildiğini göstermez..!
YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...
Yorum
-
abi ne zaman yaptım bilmiyorum ama YKBNK 1,57 ye alarm koymuşum. Bi incelesene cacık olur mu? (Güko'nun deyimiyle)radyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereyyyy ahali...
nerdesiniz yawwww...
"Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
Hint Atasözü
[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]
Yorum
-
ustamın eline su dökemem ...EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabi ne zaman yaptım bilmiyorum ama YKBNK 1,57 ye alarm koymuşum. Bi incelesene cacık olur mu? (Güko'nun deyimiyle)
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
https://tr.investing.com/analysis/bu-ayki-fomc-toplants-oldukca-kritik-200221127?utm_source=Desktop%20Notifications&utm_m edium=referral
Yarın gerçekleşecek FOMC toplantısında eğer, kurul faiz artışına karşın 2019 beklentilerini aşağı yönlü revize eder ve 3 altında faiz artışı ön görürse dolar tarafında hızlı düşüş yaşanabilir. Bu olasılık kısa vadede gelişen piyasalar için pozitif olsa da küresel büyümeye dair endişelerin artması yine en çok gelişen piyasaları zorlayacaktır, çünkü risten kaçış ve güvenli varlık talebinin artması GOP'lara olan sermaye akışını da azaltacaktır.
Fed'in faiz artışı yapması ve 2019 için 3 faiz artışı ön görüsünü koruması durumunda büyüme-enflasyon-işsizlik ve ücretlere dair revizyonlar ön plana çıkabilir ve eğer komite, 3 faiz artışı ön görüsüne karşın bu başlıklarda belirgin bir aşağı yönlü revizyona giderse piyasalarda dolar negatif fiyatlama yaşanabilir.
Faiz artışı+2019 için 3 faiz ön görüsü+göstergelerde pozitif beklenti ki bu en zayıf olasılık ve bu olasılıkta dolar tarafında hızlı yükseliş yaşanabilir.
En beklenmeyen olasılık ise Fed'in bu toplantıda faiz artışına gitmemesi.. Bu olasılıkta dolar tarafında çok sert düşüşler yaşanabilir.DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum

Yorum