geçen hafta dikkat çektiğim kanal direnci olan (T8 -9359) kanal çizgisine dokundu. Bu direnci geçebilmesi için dow.un ciddi hacim yapması gerekecek...
DOW Grafikleri...
Collapse
X
-
geçen hafta dikkat çektiğim kanal direnci olan (T8 -9359) kanal çizgisine dokundu. Bu direnci geçebilmesi için dow.un ciddi hacim yapması gerekecek...
-
-
-
Dow Jones 14189-6475 düşüşünün %38.2 lik geri alım seviyesi olan 9421'in üstündedir.Dow Jones 9421'in üstünde kaldığı sürece %50'lik geri alım seviyesi olan 10332'yi hedef haline getirecektir.Ama zaman daralmaktadır. Dow jones 10332'yi görecekse, en geç ekim ayı sonuna kadar görmesi gerektiğini düşünüyorum!
Yorum
-
önceden öğrenenler indirimli fiyattan öğrenir,
otoriteden öğrenenler özgürlük bedeliyle öğrenir,
deneyerek öğrenenler etiket fiyatından öğrenir,
hayattan öğrenenler gecikme zammıyla öğrenir,
hayattan da öğrenemeyenler boşa gitmiş hayatlarıyla öğrenirler...
Yorum
-
-
Sayın devinim ve benim SP öngörümüzü kayıt altına almak için burayada sayfa linkini kaydettim..
http://forum.keyborsa.com/borsa-gene...2A%2A-687.htmlYazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
-
grafikte herşeyi açıkladım aslında. Turuncu ile çizdiğim her çubuk günlük beklentim olan çubuklar. şu anda bulunduğumuz seviye; mart başından beri gelen yükselen trende bir geri dönüş yaparak dokunmak üzere. Bu senaryomun gerçekleşmesi için 2 gün içinde sp nin sert bir düşüş gerekir. 2 gün içinde sert bir geri çekilme olmazsa düşüş için az daha beklemek gerekecek. Daha önce onlarca grafikde benzer dönüşlere rastladım ve hepsinin düşüşü sert oldu. bakalım bu sefer olacakmı? kısaca pzts-salı sp için çok önemli.
bol kazançlar

Burada yazılanları beyninde özümleme yapmadan uygulayan kişilerin zarar etmesi kaçınılmazdır. Ben daha kendini kurtaramamış acemi bir vobcuyum.MATADOR38
Yorum
-
10442 deki saatlik Orta BBand aşağı kırılırsa 4 saatlikteki Orta Bband 10399
seviyelerinde,
FDOW 4 saatlik grafik
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum

Yorum