kaptan önümüzdeki günler imkb aşagı yönlümü gözüküyur
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Bi grafik alabilirmiyim pilizzz:081:lafola Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBende 1.50 yi görürse şaşırmayacaklardanım ..Emme o şaşırmayacağım noktaya gidene kadar o kadar çok şaşıracağım şeyler göreceğim ki ..Tüm bu olacakların ardından 1.50 yi gördüğümüzde neyin ne olduğunu algılayabilecek dermanım kalmayacağınıda hiç şüphem yok.Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
turgut66 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkaptan önümüzdeki günler imkb aşagı yönlümü gözüküyur
Gerçi kaptan a sordunuz ama..
ayuların kraliçesi olarak şimdilik maalesef diyorum..
Amaaa.. doğru zamanlamayla çöküşünün muhteşem olacağını düşünüyorum
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
Pazartesi biz spotta soyarız, VOB'ta soyarız.CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterWalla onu bunu bilmem .. Bunlar bugün banka soymaya giderken toplu halde muz gibi soyulmuşlar
Gap geliyor GAP.
Ama kaç puan olur, orasını PALA Abim bilir...
Yorum
-
ablam, ben daha düşüşten bahsetmiyorum,CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGerçi kaptan a sordunuz ama..
ayuların kraliçesi olarak şimdilik maalesef diyorum..
Amaaa.. doğru zamanlamayla çöküşünün muhteşem olacağını düşünüyorum
demek ki henüz trend dönmedi...
denemesi bedava
Yorum
-
oilde 86.28den aldığımiçin tp:87.28 yazmıştım 3pips farkla pozisyon duruyor hala
86.45den aldıklarım içinde tp:87.45 yazmıştım onlarda duruyor..cok güzel kar yazdılar ama pozları kapatamadık umarım pazartesi kucuk bir gap olur ve hemen kapanır stres yaptı baya..
Yorum
-
Yunanistandaki bankaların piyasa değeri TR deki 2 büyük bankanın piyasa degerinden daha düşükmüş..Finansbankı satın alan bankanın piyasa değeri içindeki Finansbank senetleriyle beraber sayıldığında Finansbankın 2 misli degerinde imiş..Yaptığı en başarılı operasyon meğerse Finansbankı satın almakmış..
Yunanistan banka hissesi alanlar önümüzdeki 3 yıl içinde euro bazında parayı 4 e katlayacak demekki...
Sultanım sana tüm grafikler feda ossun..Al sene grafik:

Gold kaymaklı ekmek kadayıfı
SP nin benim methime bile ihtiyacı yok..İşi gücü yeni zirve yapmak
Aman petrol canım petrol de durumu grafik bağırıyor..
Yunanistan ilede artık filim çeviremeyecekler..game is over..(O artık IMF li oldu ..Sıraları doldurdu abulası)
Bu şehr-i Sitanbûl ki bî-misl ü bahâdır
Bir sengine yekpâre Acem mülkü fedâdırkimseye etmem sikayet aglarim ben halime
titrerim mucrim gibi baktikca istikbalime
perdi-i zulmet cekilmis korkarim ikbalime
titrerim mucrim gibi baktikca istikbalime
Yorum
-
ben bu graflardan bişi anlamadım.. Biras emek verilmiş bişiler olsun
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
-
Cok tesekkur ederim Sn Bear_BullBear_Bull Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVEGAS-30
profil dosyaları o istediğin kendin de yapıp kopyalayabilirsin istediğin kadar CTRL+F5 ile birinden diğerine geçiliyor.
hazırda da bir kaç tane olması lazım prg. ı kurduğunda oluşuyor.
Benimkileri istiyorsan yükliyeyim.
MT4 ana klasörü içinden kendi Profil klasörünü yedekleyip
Zip dosyanın içindekileri yükleyip bakabilirsin.
Yorum
-
Kavgada bile söylenmez..CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben bu graflardan bişi anlamadım.. Biras emek verilmiş bişiler olsun
İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben bu graflardan bişi anlamadım.. Biras emek verilmiş bişiler olsun

eringeçlikten bu kadar kafi dedim ben de ...
Yorum
-
-
Catedral bu kuralları ne zaman verdı kı hemen robot yaptınız sevgılı Dostum..bgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hangı ındıdır bu acaba...
Sevgıler...
Yorum
-
EurUsd
İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
Yorum