eurusd ne diyor sen ondan bahset onun uzmanı sensin...
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
her şey yukarı giderken hepiniz şortlamışınız..FKT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergbpjpy de short olsam aynı yöndeydik ama
sorun degil uzun sure sonra bende fx de işlem yapıyorum tatil oldugu için iyi oldu bol kazanclar
nası bol kazanç olecekki ben anlamadık24
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
hey alllammmmm...k24akcay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1.147 gibi shorta bakıyorum...Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
Bear_Bull Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBen onada
verdim şimdi 
stop yazdım 1150 ye
Akşam yemeği için balık almaya çıkıyorum şimdi.
Ben gelene kadar stopumu patlattırmayın yeter.
ciyaaakkkkkk... walla topluca dellenmişiniz.. Herşeyi satınız gelmiş sizin..
Kaç gündür bu kadar düşükler denendi piyasada.. Biras rahar bırakında tepsinler yaww..
O kadar arka arkaya düşüş devam etmezki.. Hem bugün Cuma.. Yukardan verenler pozisyon kapatacak..Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
-
hehhh.. aklı başına gelmiş birine rastladımFKT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdiger pozlarda stop..dün 5dk de petrolden aldıgım 2000doları verdik
.. şimdi oil longladım ne varsa onda var.
Yorum
-
Şimdi geldim işlem yapmasak, Balığı lokantada yesek daha ucuza gelecekmiş.k24akcay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbear bull gitti stop kaç gündür böyle bar çekmemişti oda sana denk geldi..:(
1153 ten bende shortladım...
402 pips e stop olmuş 1157.10 göstermişiniz. Acaba başında dursam ne yapardım.
O kadar çıkmış buradan döner deyip veriyoz shortu işte biz vermesek niye yukarı alsınlar ki.CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhaydaaaaa..
ben size özellikle jeplerden uzak durun diyorum.. Teo ya bakmayın siz..
Tamam işte karşı tarafa bol kazanç. İşlem yaptıran kuruma bol kazanç.CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterher şey yukarı giderken hepiniz şortlamışınız..
nası bol kazanç olecekki ben anlamadık24
Biz hariç herkese bol kazanç.
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
yok yaaaa..akcay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercatedral gel sende çak şu jeplere toptan shortladık...
bugün misafir gelcekti.. O yüzden pozisyon açmama kararı almıştım..
Sabah papazda 1.3220 ler çok net tepeceğini belli etmişti.. Kararımdan dönmiyim sonra pozisyonda kalırım falan diye açmadım.. 1 saat sonra 100 pip yukarı gitti ordan.. sinir oldum..
Bu saatten sonra açmam pozisyon..Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
-
En ağırıda bu işte... Ucuza gelsin diye evde balık yapmak için git balık al.. k24Bear_Bull Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterŞimdi geldim işlem yapmasak, Balığı lokantada yesek daha ucuza gelecekmiş.k24
.
Yorum
-
Usd/chf bilememde...BEYAZIT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1,3361 e/d sell
1,0742 u/chf buy
hadi, hayırlıs
papazda 10-15 pip alır kaçarım diyosan belki olur.. Ama cuma cuma.. kısa açmak bu saatten sonra pek bi riskli geldi bana..
bende al da gözüküyo.. 1.3417 var sırada.. 3375 çalışırsa çok tehlikeli olur kısa.
Bu işin pazar gecesi açılışı var..Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
-
stoplarda 1,3381 ile 1.0722BEYAZIT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1,3361 e/d sell
1,0742 u/chf buy
hadi, hayırlıs
jpyden kılpayı sıyırdık
YASAL UYARI Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
SOYUNNN BANKALARI...ACIMAKKKKK YOKKKK...!!!!!
Yorum
-
CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEn ağırıda bu işte... Ucuza gelsin diye evde balık yapmak için git balık al.. k24
Ben değil hanım istedi balık yapalım diye.
Hemen çıktım balık pazarına döndüm arabayla yok dedi Cuma pazarına gidelim, bir güzel gezdirdi beni başka şeyler aldık. Balık bulamadı orda sonra gene döndük benim dediğim yerden aldık PALUĞU

Önüme ne pişirip koyarsa yerim.
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
Bence sen onu sıkı bi sopala.. Ne lan bu.. Pozisyonda olan adamdan iş istenir mi? Saraydan mı çıkmış ta arabayla pazara götürüyosun.. Gideydi ya kendi...Bear_Bull Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBen değil hanım istedi balık yapalım diye.
Hemen çıktım balık pazarına döndüm arabayla yok dedi Cuma pazarına gidelim, bir güzel gezdirdi beni başka şeyler aldık. Balık bulamadı orda sonra gene döndük benim dediğim yerden aldık PALUĞU

Önüme ne pişirip koyarsa yerim.

Bu kadar pahalı balık mı yenir lan de.. bas sopayı bence hanıma
Yorum
-
ıınnnn.. ırrrrnnnnnn (ara gaz)
yandın end the körükYazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
Yorum