Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
stop yok. Hesap bu kadar pozla patlamaz nasılsa.BEYAZIT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster94,10 ilave erken davrandık :(
ortr 94,03
o ekran benim icin fazla karısık
stop neresi?
yukarı gittikçe iave açar kara geçenleri kaparım.
Gece kapanana kadar başabaş olursa hafta sonuna bırakmam zararlı olursa kalabilir.
Batalım Akçay bir türlü batırıp silemediler Bizim gibi ayıyı belki burda silerler. Ama hesap ufakakcay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryettim 94.10da benden short beraber batalım

Umarım.FKT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertoplu hucum toplu mudafadan gol yenilmez genelde umarım kazanırız hepbirlikte.
Bol kazançlar.Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
neden ? usdjpy ve eurjpy shortum şuanBEYAZIT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhep beraber kazanamayız siz bizi karsınıza aldınz
Yorum
-
GBPJPY : 144.303 short. demiştiniz , ben usd / jpy shortFKT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterneden ? usdjpy ve eurjpy shortum şuan
haklısınız kafam karısmısYASAL UYARI Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri "Yatırım Danışmanlığı" kapsamında değildir.
SOYUNNN BANKALARI...ACIMAKKKKK YOKKKK...!!!!!
Yorum
-
BEYAZIT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGBPJPY : 144.303 short. demiştiniz , ben usd / jpy short
haklısınız kafam karısmıs
gbpjpy de short olsam aynı yöndeydik ama
sorun degil uzun sure sonra bende fx de işlem yapıyorum tatil oldugu için iyi oldu bol kazanclar
Yorum
-
oilde 85.37 kritik altında düşüş sertleşir şuan için riskli maliyetinizin iyi olması gerek bence..akcay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşeytan diyor wti'da gir pozisyona...
Yorum
-
FKT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteroilde 85.37 kritik altında düşüş sertleşir şuan için riskli maliyetinizin iyi olması gerek bence..
oilde işlem yapmıyorum amerikan petrolü (wti) bunda işlem yapıyorum...
oil fiyatları bazen sapıtıyor...
Yorum
-
akcay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşeytan diyor wti'da gir pozisyona...
Uyma şeytana
ne yöne yapacaksın.
Bizde ters yöne yapalım
yabancıya gitmesin..

Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
Yorum