Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
bugün siyah incide 260 pips hareket olmasına rağmen 75 pips kar elde edebildim...bazen iki tarafa kafam çalışmıyor...k24
neyse bunada şükür...yarın yine bakarız...
İşlem yaptığınızda ve günlük olarak gelen Hesap döküm özetlerini saklıyor musunuz? gelen maili silip atıyor musunuz ?
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
İşlem yaptığınızda ve günlük olarak gelen Hesap döküm özetlerini saklıyor musunuz? gelen maili silip atıyor musunuz ?
mailde duruyor birsürü gönderip duryolar her pozda mail geliyor...aslında günlük gelse daha mantıklı olurdu...bugün 8 tane mail gelmiş...sil sil onlarlamı uğraşıcam
mailde duruyor birsürü gönderip duryolar her pozda mail geliyor...aslında günlük gelse daha mantıklı olurdu...bugün 8 tane mail gelmiş...sil sil onlarlamı uğraşıcam
İyi akşamlar Akçay.
aç 1 tane
kapat 1 tane
bir de gün sonları son durum geliyor tonla birikiyor.
Ben açtım bir klasör içinde biriktiriyorum ne gelirse, ama o kadar çoğalmaya başladıki merak ettim diğer arkadaşlar nasıl yapıyor diye
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
account hıstory den secım yaparak hesap actıgınız gunden bu yana tum detayları gorebılırısnız saklamaya gerek yok..
Teşekkürler Sn Teo
Hesap geçmişi bölümünden tüm geçmiş dendiğinde tüm yapılan işlemler geliyor onu kurcalarken gördüm de gelen mailleri merak ettim.
Bir sorayım dedim nasıl yapıyorsunuz diye.
Yorum