Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
DOW dan ONS tan toplayıp toplayıp buna yediriyoruz.
Ne diye bulaştıysam
Normalde hiç dolar alıp cebime sokmam ama FX te anladığımız parite yokki alışana kadar takılıcaz mecburen.
iyi akşamlar.
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Bi zaman gelecek soracaksın kendine.." Len bunlar benimi izliyor " diye..
İyi akşamlar..
İnadım inattır benim
$ da 1 poz 2. teminatı yemek üzere
2. poz da 4/1 kaldı diğer tarafı puuufff oldu
"bunlar beni izlemiyormu yoksa "
en tepeden short yap
25 $ kara geçince stoplosu aşağı kaydır tam oraya gelip çalıştırsınlar ondan sonra dönsün gitsin gene aşağı.
Stop koyarsın patlar, koymazsın "tomofobil gibi uçar gider"
öğrenecez Kaptan hele bir yatırdıklarımız bitsin tekrar tekrar yollayalım. Varmı öyle beleşe trade etmeyi öğrenmek .
Şu alış satış arasındaki pips farklarını stop yazarken bir türlü hesaplamayı öğrenemedim. Öğrendikte alışkanlık edinemedik daha
Cümleten İyi akşamlar.
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Bende Teo gibi Japon candels takılayım..Bu günüde kanalın çevresinde geçirerek güçleniyor ED..Amansız çıkışına hazırlanıyor..
Nasolsa tüm kız çocukları ortadan kayboldu rahat rahat atabilirim.Onlar biraz asabi oluyor malum..(arada Mordak bu kuralımı bozdu isede istisnalar kaideyi bozmaz)
kimseye etmem sikayet aglarim ben halime
titrerim mucrim gibi baktikca istikbalime
perdi-i zulmet cekilmis korkarim ikbalime
titrerim mucrim gibi baktikca istikbalime
Bende Teo gibi Japon candels takılayım..Bu günüde kanalın çevresinde geçirerek güçleniyor ED..Amansız çıkışına hazırlanıyor.. Nasolsa tüm kız çocukları ortadan kayboldu rahat rahat atabilirim.Onlar biraz asabi oluyor malum..(arada Mordak bu kuralımı bozdu isede istisnalar kaideyi bozmaz)
Gözüm üstünde......
Bi kerede tuttur beahhhh
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Kaptan selam.
Daha fazla inat etmemin iyi olmayacağını düşündüm 1.50 ler bugün 2. kez kırılınca sabah gördüğü e n düşük seviyeye stopları koyup bıraktım
öğleden sonra patladı stoplar. sabahta ilave almıştım üstelik.
Gold da 1040.50 den short denemesi yapmıştık ama oda tutmadı bir ara kara geçsede stop u aşağı çekmediğimden patladı stop . iyiki onda inat etmemişim.
VOB Forex heryerde flat kaldım. Bugün vob dan aldıklarımız FX e gitti.
iyi akşamlar.
Kaptan selam.
Daha fazla inat etmemin iyi olmayacağını düşündüm 1.50 ler bugün 2. kez kırılınca sabah gördüğü e n düşük seviyeye stopları koyup bıraktım
öğleden sonra patladı stoplar. sabahta ilave almıştım üstelik.
Gold da 1040.50 den short denemesi yapmıştık ama oda tutmadı bir ara kara geçsede stop u aşağı çekmediğimden patladı stop . iyiki onda inat etmemişim.
VOB Forex heryerde flat kaldım. Bugün vob dan aldıklarımız FX e gitti.
iyi akşamlar.
Günaydın,
FX öyle bir piyasa ki;
İnat ettikçe üzerimize gelirler.
Psikolojik açıdan dayanma gücümüzün sona erdiği ve havlu attığımız anda da terse dönerler..
Birde öyle vururlar..
Özetle gerçekten de zor bir piyasa..
Gerek bu topikte, gerekse önceki topiklerde sn. teo çok güzel inceledi bu durumları.
Geçmiş olsun..
İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
Psikolojik açıdan dayanma gücümüzün sona erdiği ve havlu attığımız anda da terse dönerler..
Geçmiş olsun..
sağlık olsun.
Yorum