Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • teo
    Demirbaş
    • 03 Mart 2009
    • 3712

Gune Nzusd long ıle baslıyorum, Blash uygun gıbı geldı,

Yorum

• KUTERO
      Beybaba
      • 19 Temmuz 2007
      • 437

Ne hatunmuş yahu..
      1.48 lerden başladı..5 günde 1.5247 ye dayandı..
      İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
      İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..

[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:

[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]

Yorum

• lafola
        Tecrübeli
        • 01 Mart 2009
        • 191

teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Ben yıllardır yazarım,okurum, hıc bır sey de bılmem,

Herhalde tum forumlarda en cok küfürüde ben hakederım ,çünkü hiç bir öngörümde tutmaz hehehe

Demekkı benı okuyan çoğunluk halen benı okuyorsa öngörüm için değil, farklı yaklaşımlar ve beyin fırtınası yarattıgım ıcın okuyorlar...

..
        İşte benimde senin olduğun forumda yazma nedenim bu ustacığım..Nasolsa tahmin ve görüşleri bendende kötü bu Teonun..Benim tutmayan görüşlerimde arada kaynar diye..O nedenle senin yazılar seyrekleşince bende kamufle olamayacağım için yazı yazasım gelmiyor..

Savulun emtialar geliyor
        Aman Petrol Canım Petrol...
        kimseye etmem sikayet aglarim ben halime
        titrerim mucrim gibi baktikca istikbalime
        perdi-i zulmet cekilmis korkarim ikbalime
        titrerim mucrim gibi baktikca istikbalime

Yorum

• oguzt
          Tecrübeli
          • 27 Şubat 2009
          • 427

eurusd ucunda sat verdı verecek saatlıkte
          Bu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

Yorum

• oguzt
            Tecrübeli
            • 27 Şubat 2009
            • 427

firmaların spread lerini gorebileceginiz bir site
            MT4 Spreads
            Bu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

Yorum

• oguzt
              Tecrübeli
              • 27 Şubat 2009
              • 427

abla hic sesin cıkmıyor ya su papazın eline dustuk gene aksam aksam 40 tan vurdum kafasına iyimi yaptık kötümü ?

Yorum

• Bear_Bull
                Spread Trader
                • 09 Şubat 2009
                • 773

oguzt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                abla hic sesin cıkmıyor ya su papazın eline dustuk gene aksam aksam 40 tan vurdum kafasına iyimi yaptık kötümü ?
                Selam Oğuz kimseden ses seda yok .
                Hayırdır olumsuz birşeyler yoktur umarım.

Sn Teo

Sizin semafor değerleri ile biraz oynadım ama test etme imkanım yok eğer siz test edebiliyorsanız.

extern double Period1=12;
                extern double Period2=24;
                extern double Period3=48; olarak deneyebilirmisiniz ?

extern string Dev_Step_1="1,3";
                extern string Dev_Step_2="8,5";
                extern string Dev_Step_3="13,8"; buradaki oranları nasıl değiştirebiliriz ?

şimdiden çok teşekkürler.

MT4 sistem yazmasını bilmediğimden şimdilik ancak hazır sistemlerin değerleriyle oynayabiliyorum

Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)

Yorum

• oguzt
                  Tecrübeli
                  • 27 Şubat 2009
                  • 427

Tesekkur ederim Bear_Bull abi papazın kafasına vuralım dedik o bizim kafaya vurdu bende 80 den bir daha vurdum beklıyorum

Yorum

• teo
                    Demirbaş
                    • 03 Mart 2009
                    • 3712

Bear_Bull Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Sn Teo

Sizin semafor değerleri ile biraz oynadım ama test etme imkanım yok eğer siz test edebiliyorsanız.

extern double Period1=12;
                    extern double Period2=24;
                    extern double Period3=48; olarak deneyebilirmisiniz ?

bu degerı dıledıgın gıbı degıstırebılırsın, lakın zıgzag semafor mantıgı fıbo sayılarıdır, orıjınalı 5,13,34 dur,

Ben gunluk barda ıslem yaptıgım ıcın 3,5,13 kullanıyorum, fıbo dısında gelısıguzel degıstımen dogru degıl..

Gecende yazdım, once mantıgını anlamak gerekıyor,

Semafor sunu yapar,

Benım degerlere gore yazıyorum..

Her 5 perıyodda olusan hıgh veya low da,1 cıkar, her 13 perıyodda olusan hıgh ve lowda 2 cıkar, eger bu olusan hıgh low aynı zamanda 13 perıyodda ıken aynı zamanda 5 perıyodu da ıcerıyorsa o zaman 1 suruklenır ve 2 cıkana kadar devam eder...

Semafor kullanmadan da sadece goz ıle bunu tesbıt edebılırsınız..

Asıl soru, Su ..Semafordan once...

Ben her 3,5,13 perıyodda olusan hıgh ve low degerını ne yapacagım, Ne ısıme yarayacak bu bılgı..Yoksa 1 cıksa ne olur 2 cıksa ne olur,

Sen bu bılgıden ne umuyorsun..

Yanı 2 cıktı dıye nıye shortlıyacaksın , bunu bılmen lazım, 2 cıkması demek,toplam 5 bar ıcınde yenı bır hıgh olustu veya low olustu..

Soruyu yenıden sorayım...

Fıyata hıc semafor koymadım, sana dıyorumkı, ılk 5 bar ıcınde yenı bır hıgh olustu...

Yanı sen vay anasını sayın seyırcıler, ılk 5 barda yenı bır hıgh olustu, short yapayım dermısın.Dersen mantıgı nedır..

Bence baska bır destek ındı ıle kullanmak gerekır...

extern string Dev_Step_1="1,3";
                    extern string Dev_Step_2="8,5";
                    extern string Dev_Step_3="13,8"; buradaki oranları nasıl değiştirebiliriz ?

bu yazı karakterıdır, yanı strıng ıle tanımladıgın sey yazı karakterıdır. 1.3 yerıne Alı Bugun Sınemaya gıttı de dıyebılırsın o zaman da bu yazı cıkar

Sevgıler...

Yorum

• Bear_Bull
                      Spread Trader
                      • 09 Şubat 2009
                      • 773

Tesekkur ederim Bear_Bull abi papazın kafasına vuralım dedik o bizim kafaya vurdu bende 80 den bir daha vurdum beklıyorum

Bende de dünden USDTRY duruyor % 50 zararda şu an her 10 tl alta gelişine yeni alışlar yazılı.

bügün petrol kısaladık kara geçince maliyetin altına stop koyduk patladı (iyiki patlamış);)

Akşam üstü Gold kısaladık bekliyoruz maliyete yaklaşıp yaklaşıp tekrar uzaklaşıyor k24

bir de bir şey dikkatimi çekti yeni değiştirdiğim SEMAFOR a göre grafiğine baktığım herşeyin üzerinde 3 ler çıkmış durumda çok kritik yerlerdeyiz.
                      Foruma hepsini tek tek koymak zor olduğundan GİF prg arıyorum Net te bulabilirsem (ve yapabilirsem ) tek dosyada yapıştırmayı deneyeceğim.
                      Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)

Yorum

• Bear_Bull
                        Spread Trader
                        • 09 Şubat 2009
                        • 773

Teşekkürler Sn Teo

Tek başına değil zaten BBAND ile birlikte kullanıyorum
                        Üst BBAND dan içeri
                        Alt BBAND dan içeri girmelerini bekleyip semafor ilede teyit ettirmeye uğraşıyorum
                        Otomatik olarak yapamadığımdan ise mecburen gözle takip etmeye çalışıyorum.
                        Ancak FX te Semafor hareketlerini gündüz VOB la ilgilendiğimden takip edemiyorum.

selamlar.

teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        bu degerı dıledıgın gıbı degıstırebılırsın, lakın zıgzag semafor mantıgı fıbo sayılarıdır, orıjınalı 5,13,34 dur,

Ben gunluk barda ıslem yaptıgım ıcın 3,5,13 kullanıyorum, fıbo dısında gelısıguzel degıstımen dogru degıl..

Gecende yazdım, once mantıgını anlamak gerekıyor,

Semafor sunu yapar,

Benım degerlere gore yazıyorum..

Her 5 perıyodda olusan hıgh veya low da,1 cıkar, her 13 perıyodda olusan hıgh ve lowda 2 cıkar, eger bu olusan hıgh low aynı zamanda 13 perıyodda ıken aynı zamanda 5 perıyodu da ıcerıyorsa o zaman 1 suruklenır ve 2 cıkana kadar devam eder...

Semafor kullanmadan da sadece goz ıle bunu tesbıt edebılırsınız..

Asıl soru, Su ..Semafordan once...

Ben her 3,5,13 perıyodda olusan hıgh ve low degerını ne yapacagım, Ne ısıme yarayacak bu bılgı..Yoksa 1 cıksa ne olur 2 cıksa ne olur,

Sen bu bılgıden ne umuyorsun..

Yanı 2 cıktı dıye nıye shortlıyacaksın , bunu bılmen lazım, 2 cıkması demek,toplam 5 bar ıcınde yenı bır hıgh olustu veya low olustu..

Soruyu yenıden sorayım...

Fıyata hıc semafor koymadım, sana dıyorumkı, ılk 5 bar ıcınde yenı bır hıgh olustu...

Yanı sen vay anasını sayın seyırcıler, ılk 5 barda yenı bır hıgh olustu, short yapayım dermısın.Dersen mantıgı nedır..

Bence baska bır destek ındı ıle kullanmak gerekır...

bu yazı karakterıdır, yanı strıng ıle tanımladıgın sey yazı karakterıdır. 1.3 yerıne Alı Bugun Sınemaya gıttı de dıyebılırsın o zaman da bu yazı cıkar

Sevgıler...

Yorum

• oguzt
                          Tecrübeli
                          • 27 Şubat 2009
                          • 427

Bende de dünden USDTRY duruyor % 50 zararda şu an her 10 tl alta gelişine yeni alışlar yazılı.

bügün petrol kısaladık kara geçince maliyetin altına stop koyduk patladı (iyiki patlamış);)

Akşam üstü Gold kısaladık bekliyoruz maliyete yaklaşıp yaklaşıp tekrar uzaklaşıyor k24

bir de bir şey dikkatimi çekti yeni değiştirdiğim SEMAFOR a göre grafiğine baktığım herşeyin üzerinde 3 ler çıkmış durumda çok kritik yerlerdeyiz.
                          Foruma hepsini tek tek koymak zor olduğundan GİF prg arıyorum Net te bulabilirsem (ve yapabilirsem ) tek dosyada yapıştırmayı deneyeceğim.
                          aynı yöndeyiz benimki düşecek senin tl cıkacak abi ben pozumu hedgeledim maliyetimim 7 puan ustunde 67 den sıkıntı geldi ,
                          ben yaptım ya simdi hedge birazdan cakılır bu meret cunku benım sabrımın sınırlarında islem geciyor bunlar kucuk yatırımcı psikolojisi nereye kadar dayanabilicegimizi biliyorlar

Yorum

• teo
                            Demirbaş
                            • 03 Mart 2009
                            • 3712

NzdUsd kar realıze, + 22 pıps.. %22 gelır ....

Dolsun ufaktan kumbara, ne mutlukı artık gunluk duzenlı kazanc alıyorum...

Sıstem var mı, ınanın bır şeyler yapıyorum ama ne yaptıgımı ben bıle bılmıyorum heheh

Yorum

• Bear_Bull
                              Spread Trader
                              • 09 Şubat 2009
                              • 773

aynı yöndeyiz benimki düşecek senin tl cıkacak abi ben pozumu hedgeledim maliyetimim 7 puan ustunde 67 den sıkıntı geldi ,
                              ben yaptım ya simdi hedge birazdan cakılır bu meret cunku benım sabrımın sınırlarında islem geciyor bunlar kucuk yatırımcı psikolojisi nereye kadar dayanabilicegimizi biliyorlar
                              $ da stop olmayacağım aşağı geldikçe ilave poz. açacağım sonra kara geçen olursa kapatıp zararda olanı bekleteceğim sattığım/satabildiğim olursa aşağı gelirse tekrar yerine koyarım.

Ama GOLD kara geçtiği anda maliyetin altına stopu çeker beklerim onun şakası olmaz. stop patlasın önemli değil.

1084-1086 seviyelerinde aslında en dipten yakalamıştık ama gece rahat uyuyalım sevdasına stopa kurban gitti bizim longlar.

Yorum

• Bear_Bull
                                Spread Trader
                                • 09 Şubat 2009
                                • 773

Ama GOLD kara geçtiği anda maliyetin altına stopu çeker beklerim onun şakası olmaz. stop patlasın önemli değil.
                                .
                                GOLD maliyetine 1125 zararsız stop. KVP seyrederken stop patlamış.
                                belirli bir seviye kara geçemediği için yarına bırakamadık.

iyi geceler.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information