Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-

İnatçı Papazında artık zamanı geldi herhalde..Bu seferki kanal aşımı işe yarayacak inşallah..kimseye etmem sikayet aglarim ben halime
titrerim mucrim gibi baktikca istikbalime
perdi-i zulmet cekilmis korkarim ikbalime
titrerim mucrim gibi baktikca istikbalime
Yorum
-
merhaba herkese
umarım keyifler yerindedir.
ben tatile çıktım arkadaşlar o nedenle forma giremedim.
İstanbul dışında olmak çok güzel, özlemişim İzmir'i vallahi
Forexten uzak kaldım ama çok özledim sizi ve forexi
sevgilersöylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
papaz sabah 09 dan itibaren 60M de düzeltmesiz 1.3400 dan 1.3540 a çıktı..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
kimse yok hayırdır
Beni Dolarda kıstırdılar
Acısını WSFUT tan çıkarıyoruz. :-)
Meşhur bir filozofa: - "Servet ayaklarınızın altında olduğu halde neden bu kadar fakirsiniz?" diye sorulduğunda: - "Ona ulaşmak için eğilmek lazım da ondan" demiş. :)
Yorum
-
Artık forum yazışmalarına son verdim……forex aleminde bu topiğin üzerine yabancı forumlar dahil böyle paylaşım görmedim……
En başta emekleri tartışılmaz teo abi olmak üzere herkese çok teşekkür ederim….
Ara sıra yapımdan dolayı kaynaklanan gerek agresif gerekse üzücü olan yazılarımdan dolayı istemeden kırdığım arkadaşlar olduysa affola…..
Bundan sonra hiçbir forum yada topikte yazı yazmak yok….yorum yapmak yok….
Hangi şart ve koşul olsada….bu böyle…..
Bundan sonra sadece sizleri okumakla yetineceğim….
Bu arada teo abi umarım yazdıklarımı yanlış anlamamışsındır….bu ara baya yanlış anlaşılır oldum da…..eğer yanlış anladıysan da sen zaten beni hiç anlamamışsındır derim….
Bol kazançlar…..
Yorum
-
Yahu Mordak alem adamsın...mordak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArtık forum yazışmalarına son verdim……forex aleminde bu topiğin üzerine yabancı forumlar dahil böyle paylaşım görmedim……
En başta emekleri tartışılmaz teo abi olmak üzere herkese çok teşekkür ederim….
Ara sıra yapımdan dolayı kaynaklanan gerek agresif gerekse üzücü olan yazılarımdan dolayı istemeden kırdığım arkadaşlar olduysa affola…..
Bundan sonra hiçbir forum yada topikte yazı yazmak yok….yorum yapmak yok….
Hangi şart ve koşul olsada….bu böyle…..
Bundan sonra sadece sizleri okumakla yetineceğim….
Bu arada teo abi umarım yazdıklarımı yanlış anlamamışsındır….bu ara baya yanlış anlaşılır oldum da…..eğer yanlış anladıysan da sen zaten beni hiç anlamamışsındır derim….
Bol kazançlar…..
Kendı kendıne parlıyor sonra pişman oluyor, sonra yıne parlıyor , gene pısman oluyorsun..
KImse sana bır sey demıyor, burada herkes sosyal bır klup oldugu ıcın yazıyor,
Bır cesıt Forex sevenler dernegı,
Gıtmen ıcın veya sadece okuman ıcın herhangı bır sebeb yok ıken, genclıgınden mı dır nedır, acaıp acaıp kararlar alıyorsun..
Herkes yazsın cızsın, kızsın, kızmasın, burası bır yazma ımkanı sunan platform..
Ben yıllardır yazarım,okurum, hıc bır sey de bılmem,
Herhalde tum forumlarda en cok küfürüde ben hakederım ,çünkü hiç bir öngörümde tutmaz
hehehe
Demekkı benı okuyan çoğunluk halen benı okuyorsa öngörüm için değil, farklı yaklaşımlar ve beyin fırtınası yarattıgım ıcın okuyorlar...
Netıce de sıstem, mıstemı boşver, takıl buraya, yaz, durup dururken nıye celallenıyorsun ..
Yorum

Yorum