Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
sen kimsin ki seninle hukukum olsun....bu arada hukuk insanlar arasında olmaz....kulaktan dolma lafları bence kenara at kullanma....belki yarışmalarda.....
yolda olduğumu kim söyledi be karınca.....
ah,vah be karınca...
ah be mordak ahhhhh.....
hem zeka kupu hem avukatlık hem borsa
her işe bulaşmak bıraz beyınsel zarar vermış sanırım.....
çok şekersin be sen karınca.....dediğin gibi gerçekten zor...sizin cani avukat arkadaşınız (yöneticiniz vardı) o bilir bu aralar işler çok ama çok yoğun özellikle icralar.....beyinsel zarar ben gibilere değilde sen gibilere sanırım etki ediyor....
bizim burda ciğer de var kokoreçte balıkta.....yemek senin tercihine kalmış...
ha pardon ya OB da var OB....tabi canı çok çekenler için yemek serbest...
çok şekersin be sen karınca.....dediğin gibi gerçekten zor...sizin cani avukat arkadaşınız (yöneticiniz vardı) o bilir bu aralar işler çok ama çok yoğun özellikle icralar.....beyinsel zarar ben gibilere değilde sen gibilere sanırım etki ediyor....
bizim burda ciğer de var kokoreçte balıkta.....yemek senin tercihine kalmış...
ha pardon ya OB da var OB....tabi canı çok çekenler için yemek serbest...
ciğer yıyerek ete para vermedıgınız bellı oluyor.......
Yorum