papaz 1.40 da tutunmaya çalışıyor..
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
-
Buradayızzzzzz :081::081::081:simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterforexçiler nerede, boşalmış burası....Eline, beline, diline sahip ol.
Yorum
-
Beybaba, şimdi tekmeyi yiyiyor bendenKUTERO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpapaz 1.40 da tutunmaya çalışıyor..
Eline, beline, diline sahip ol.
Yorum
-
şu papaz , kraliçe muahbbetlerinde uzağım, bir kraliçe göz kırparsa aranıza katılacam da bizde o şans yok....OrkunLeo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBeybaba, şimdi tekmeyi yiyiyor benden
Yorum
-
diğerleri Çokoprens almaya gittiler.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterforexçiler nerede, boşalmış burası....
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
Senin şansında başka şeylerde dir kardeş, nasıl dahada iyi oldun mu?simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşu papaz , kraliçe muahbbetlerinde uzağım, bir kraliçe göz kırparsa aranıza katılacam da bizde o şans yok....
Yorum
-
çok şükür, iyiyim...teşekkürler. hisse toğinde millete yardımcı olmaya çalışıyoruz, gücümüz yettiğince...OrkunLeo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSenin şansında başka şeylerde dir kardeş, nasıl dahada iyi oldun mu?
Yorum
-
Aman iyi olda hisse, papaz, kraliçe hikaye:081:simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterçok şükür, iyiyim...teşekkürler. hisse toğinde millete yardımcı olmaya çalışıyoruz, gücümüz yettiğince...
Yorum
-
dün 14035 ten kapattım gece 14045 ten tekrar sattım. onlar duruyorOrkunLeo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpipsy, 14080 papazları ne yaptın?
inat ettim 14096 ları 1.38den vereceğim.söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
1.38 çok dillendi..OrkunLeo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbeybaba gördünmü tekmemi papazda ilk durak 1.3975
Günlük grafikte doji yapıyor.. 1.40 ı kolay teslim etmeyecektir..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
benide papazdaki 13930 iğnesi korkuttu nedir o ya domuz iğnesinin 10 katı
burdan teperse 14080 yapar orası güzel satış bölgesi oldu abd li burdan mı satar yoksa tepelere alır ordan mı
pozu kapatıp yukarı beklemek geliyor içimden ama çok kararsız kaldımsöylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
kısa kısa pariteler
JPY günün kaybedeni.Nedeni;Kuzey Kore'nin batı kıyısında yeni bir nükleer deneme yapacağını açıklaması.
euro dolar
EUR/USD’ı 1.3930′a kadar indirdi. 1.3930 seviyesi, USD’ın temmuz ayından beri gördüğü en yüksek seviyedir.
dolar değerlenebilir arkadaşlar
1- USDX,200 günlük hareketli ortalamasının üzerinde
2-Kansas Fed Başkanı Hoenig, ‘uzun süre düşük faiz’ ifadesine ‘ret’ oyu verdi. Bu olay Fed toplantılarında pek görülen bir durum değildirsöylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
Yorum