OrkunLeo Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Günlükte hesapta 1,4025 de 2 li dip yapıyor..PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpapaz kısa vadede 138 lere beklemekteyim. fazla nazlanmasa sevinirim. 14080 den kısayım
Yorumcular kısa vadede 1.38 e geleceğini söylerler..
Ki burasını grafikde belirtmiştik..Mart-Aralık 2009 çıkışının % 50 fibo geri alma değeri idi..
Yok kız buralardayım..k12PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkaptanım hiç gemiyi terketmek olurmu nerelerdesin.
bana söylemeden kesin Davaso bunlar
Sevgili tractact msn de esir etti beni..
Vobda çarpılınca moraller bozuldu k20
Hadi kaç bakalım..PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1.4035 ten kapattım kıramıyor delirtti ay
herkese iyi günler bende kaçtım
İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-

Papaz can çekişiyor...Bu grafiğe bakıpta artacak diyen kimse kalmamıştır herhalde..Acaba dönüş sinyalimi ? Kimbilir..
Borsalarda mutluluk yoktur...kimseye etmem sikayet aglarim ben halime
titrerim mucrim gibi baktikca istikbalime
perdi-i zulmet cekilmis korkarim ikbalime
Yorum
-
27.01.2010 21:18 Fed Toplantı Özeti: Ekonomiyi Desteklemek İçin Düşük Faiz Politikasını Devam Ettireceğiz
27.01.2010 21:15 Fed Toplantı Özeti: Bankalararası Piyasada Normalleşme Devam Ediyor
27.01.2010 21:15 Fed Toplantı Özeti: Ekonomide Toparlanma Süreçleri Devam Ediyor
27.01.2010 21:15 Fed Açık Piyasa Komitesi Faiz Kararı - Gerçekleşme: %0-%0,25 / Beklenti: %0%0,25 / Önceki: %0-%0,25
Olumlu olsa ne yazar ,olumsuz olsa ne yazar..100 kere daha bir aşağı bir yukarı iner çıkar..Hizmetçinin katil olduğunu anlamak için uzun uzun sabırla beklemek gerekir..kimseye etmem sikayet aglarim ben halime
Yorum
-
şortladığım kraliçeler para bastılarKUTERO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yok kız buralardayım..k12
Sevgili tractact msn de esir etti beni..
Vobda çarpılınca moraller bozuldu k20
Yorum
-
hay yaşa..tractact Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşortladığım kraliçeler para bastılar
fed kararı sonrası tarihi günlerden biri yaşandı..
Neymiş karar alınırken biri kontr çıkmış..
Bi aşağı bi yukarı yaptılar..çalkalama müthişti..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
Yorum
-
Papaz düşecek...
Papaz düştü ,ekonomimiz canlanacak bahanesiyle AB borsaları artacak..
Ekonomi düzeliyor FED açıklamaları ABD borsalarınıda arttıracak..
Altında dolar artıyor diye bir süre düşecek bu düşünceye göre..
IMKB zaten çıkmak istiyor .O da ağalarına bakıp artıverecek...
Kraliçe bunlara bakarak yapılabilecek en saçma pozisyona girecektir..
Bir süre sonra ekonomide istenen istihdam rakamlarının gelmediği ,istenen büyüme rakamlarının olmadığı görülünce Altın yukarı dolar aşağı ,gelişmekte olan borsalar yukarı şeklinde bir eğlenceye doğru ya gideriz ya gitmeyiz..
Bu piyasayı bakırköye götürseler geri yollamazlar..Teoyu bile pes ettirdi ..En dirençli oyuncuyu buralara uğramaz etti..kimseye etmem sikayet aglarim ben halime
Yorum
-
Günaydın..
Kraliçede 1.6275 çok kritik bir yer..aşması zor olacaktır..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
Yorum
-
-
Buradayız da fx biraz belimizi büktüsimurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterforexçiler nerede, boşalmış burası....
İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
Yorum
Yorum