teşkler ilginize short olmak için mecburen yarını beklicez artıkın.inş. göçmez yarına kadar.
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
sn teo,
bu kraliçe daha ne kadar uçacak...dow düştükçe inadına çıkıyor bu...iyi kıstırdılar beni yine...
Yorum
-
murbi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn teo,
bu kraliçe daha ne kadar uçacak...dow düştükçe inadına çıkıyor bu...iyi kıstırdılar beni yine...
13.14 'e geldı bunun kılcıgı az kaldı, ama bu benım hatam oldu, kusura bakmayın..
Anında dondu , bılgıyı gunceyıp yazamadım stop dıyerek...
Afedersınız...
Yorum
-
şşşşşıııt ne oluyor ya kraliçeye hop hop dur be kızım bu acelen nedir. biz papaz yükselecek derken hatun bastı gaza fena kısıldım imdayytk24söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
bu işte senin parmağın var Kaptanım hatuna yol vermişsinKUTERO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKraliçe 1.6170 i geçebilirse önü biraz açılır..
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
Bayanlara karşı nasıl konuşulması gerektiğini bilmek lazım..PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu işte senin parmağın var Kaptanım hatuna yol vermişsin

Papaz tamamıyla goldun etkisi altında..
15 dklıkta güzel bir şekil oluştu..Simetri yaparlarsa gidecek..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
şu an 1.6230...dahada yukarı marjı kaldımı yoksa bundan sonra arkamıza yaslanalımmı?teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster13.14 'e geldı bunun kılcıgı az kaldı, ama bu benım hatam oldu, kusura bakmayın..
Anında dondu , bılgıyı gunceyıp yazamadım stop dıyerek...
Afedersınız...
Yorum
-
1.6240 kraliçede çok önemli en azından bugün geçemez diye umuyorum asya seansında gevşerse kaçarım deli kızın hiç sağı solu yok ne zamandır uzak duruyordum hatundan ıyyy geldi genesöylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
Kraliçe 1.6250 lerde çanağını doldurdu..
1.6235 de direnci vardı..Bugünlük bu kadar diyorum bende..
Yarın yeni bir sayfa açılır..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
hehehe

Yorum