Netten para le alınabilcek Robot Megadroid ve IVYBOT olablir.. bunlar da ağır paraya dayalı robotlar. En az 10.000 usd deposit istiyorlar..
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Estagfirullah Hocalıktan daha çok uzagız. , teşekkür ederim. Manuel trade daha çok kazanclı, bu gercek. Ama Robotlardaki disiplin olayı para yaptırıyor.. Robotun birine 10 pip TP yerine 1 pip yazmısım. Acaip scalp yapmısız. ODL- izmirden uyarı gelir diye bekledim ama gelmedi..oguzt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBgungor Hocam terminator ordusu kurmussunuz tebrikler basarınız icin
Yorum
-
Bende vardı bu mgdroid ama calısmıyormu kısıtlamamı vardı ne dosyalar burdabgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNetten para le alınabilcek Robot Megadroid ve IVYBOT olablir.. bunlar da ağır paraya dayalı robotlar. En az 10.000 usd deposit istiyorlar..
Bu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Yorum
-
Alpari ile işlem yaparken bir şey dikkatimi çekti. Depositonuz 50K yi gecince butun pozları kapatıyorlar.. Sanırım bizim yerli firmalarda da var. ust limit 50 K..
çok ilginctir, hangi robot olursa olsun, 50K bir depositotda Min.0.1 lot ile, max 3 pariteye kilitlediginizde, para yapıyorsunuz.. Yani >50K üstü Forex Market size çalışıyor.
Yorum
-
Haklısın çok küçük sermaye ile başlandığında (5000 -10000 dolar bile küçüktür aslında ) Robot para kazandırdı denemez.. uzun vadede aynı robot istatistiki olarak zarar ettirir..Kazandırdıysa Allah acımıştır...bgungor68 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBenim yaptıgım, max 100-300 usd hesap ile yürümek. Allah nasib ediyor da Robotlar para yapabiliyor. Yoksa gerisi bahane..
Robotlar belirli bir emri yerine getirirler..Burası iyi tabi..Ama İstatistiki kazanacak bir formülü kim bulsunda neden satsın? Sadece belirli bir periyotta işe yarayıp uzun vadede çok yüksek ihtimalle zarar ederler..Burada yanıltıcı olan şu olabilir : Ciddi bir trendin yaşandığı barlarda işe yarar görünen sistem ,piyasa yataya girince sürekli zarar yazarak bu kazandığını bahsettiğin parayıda uçurur..
Böyle bir sistemi uzun vadede test ederek görmek lazım..
Yine unutmayalımki günde 20 işlem demek zaten 40 pips akıl parası vermek oluyor..Gece pozisyonda kaldınmı bu 40 pips dahada artmakta ..Böyle bir eksi sermayeyle yola çıkarak istatistiki başarıyı hangi robot başarsınki?kimseye etmem sikayet aglarim ben halime
titrerim mucrim gibi baktikca istikbalime
perdi-i zulmet cekilmis korkarim ikbalime
titrerim mucrim gibi baktikca istikbalime
Yorum
-
Günlük sistem sata geçti...Bu şekilde ve altında kapanış ile en uygun zamanda eldekileri boşaltıp sistem yönünde poz açmak lazım...
68 de de 1 mermi bekliyo orası ayrı
Ne acılar çektim, nelere katlandım, bu ilki değil ki, hepsi bana vız gelir...
Yorum
-
zoraki mi?teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterişlem hastalıgı var bende galıba, psıkologamı gıtsem nedır...
Zorakı bır pozısyon, Gbpjpy short...

en güzel poz bu bende de vardı sabah ümitsiz vaka diye düşünüyordum. şimdi mükkemmel oldu
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
Bgüngörcan üstadım Hoşgelmiş sefalar getirmiş
kanal scalpe konusunda hangi aşamadasınız gördüğüm kadarıyla güzel işler yapmış robotlarınız tebrik ederimsöylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
ama malesef gene kaçırdım yaaa. gitmiş :(PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBgüngörcan üstadım Hoşgelmiş sefalar getirmiş
kanal scalpe konusunda hangi aşamadasınız gördüğüm kadarıyla güzel işler yapmış robotlarınız tebrik ederimsöylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
O da geldi de bi tepki gelmedi bakalım...vobteknik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster68 de de 1 mermi bekliyo orası ayrı
İnşallah ben bu filmi görmemişimdir yani
Ne acılar çektim, nelere katlandım, bu ilki değil ki, hepsi bana vız gelir...
Yorum
-
lafola Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHaklısın çok küçük sermaye ile başlandığında (5000 -10000 dolar bile küçüktür aslında ) Robot para kazandırdı denemez.. uzun vadede aynı robot istatistiki olarak zarar ettirir..Kazandırdıysa Allah acımıştır...
Robotlar belirli bir emri yerine getirirler..Burası iyi tabi..Ama İstatistiki kazanacak bir formülü kim bulsunda neden satsın? Sadece belirli bir periyotta işe yarayıp uzun vadede çok yüksek ihtimalle zarar ederler..Burada yanıltıcı olan şu olabilir : Ciddi bir trendin yaşandığı barlarda işe yarar görünen sistem ,piyasa yataya girince sürekli zarar yazarak bu kazandığını bahsettiğin parayıda uçurur..
Böyle bir sistemi uzun vadede test ederek görmek lazım..
Yine unutmayalımki günde 20 işlem demek zaten 40 pips akıl parası vermek oluyor..Gece pozisyonda kaldınmı bu 40 pips dahada artmakta ..Böyle bir eksi sermayeyle yola çıkarak istatistiki başarıyı hangi robot başarsınki?
Robotları bilmesemde fikirlerinize katılıyorum..kimse satmaz öyle bir sistemi..
manuel trade daha mantıklı gibi..ama söylediğim gibi robotları hiç denemedim..Zeitgeist
Yorum
Yorum