dayanamadım kraliçeye bir sille attım...
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Bırak şimdi kraliçeyi,petrolde ne yapıyoruz bugün..sitoklar ne alemdeymiş..akcay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdayanamadım kraliçeye bir sille attım...
İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
GOLD.....izin vermiyorPipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpetrol düşüyor neden dolar yükselmiyorki ?
Yorum
-
PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpetrol düşüyor neden dolar yükselmiyorki ?Birde 1730 da stok verileri var..Her çarşamba 1730 da..rex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGOLD.....izin vermiyor
Manipule ediyor olabilirler..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
Yorum
-
Sn.Captain KUTERO,
trade ederken pozlarımıza aşık oluyoruz....3 gündür wolf line (modifiye) hedefi verdim....tınlayan olmadı....zaten bulunduğumuz B up dalgası % 38 = ok....1,4650 sert geçilirse fırsat dolu piyasa oluşacaktır....GOLD destekli harekete devam....nereye kadar > ana trend çizgisine kadar (daily) ...burada tepki bitmesi gerek ve C down başlamalı derim
Yorum
-
tınlamaz olurmuyuz hiç.." tınnnnn "rex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn.Captain KUTERO,
trade ederken pozlarımıza aşık oluyoruz....3 gündür wolf line (modifiye) hedefi verdim....tınlayan olmadı....zaten bulunduğumuz B up dalgası % 38 = ok....1,4650 sert geçilirse fırsat dolu piyasa oluşacaktır....GOLD destekli harekete devam....nereye kadar > ana trend çizgisine kadar (daily) ...burada tepki bitmesi gerek ve C down başlamalı derim

hareketlerden biraz kafamız karıştı..hatalarımız oldu..kabul etmek lazım..
Velhasıl çok ilginç bir piyasa..
Eyvallah..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
Yorum
-
Hee.. diyosun walla. Ama anlık hatalar yapıp sürdürüyos.. Neyse 1.4510 larda koparken atraksiyonlarla zararı azalttım. Sonra 4570 e giderkende boş durmadım.. Ama yordu.. yarı yarıya zararla kapattım..rex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn.Captain KUTERO,
Az sonra sert bi yukarı atak daha bekliyorum papazdan..Ama bulaşmadım tekrar..
Petrolde uzun açtım az önce..78.54..Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKraliçeye niye girmedim acaba,
O kadar da yazdım trend var diye...
Ama tınlamadım işte
hehehe
ben seni dinlemiştim ama erken kapatmışım sadece bir kıl aldım kaçtım iki katını verdi namusus.
Usd-Cad ne durumda sevgili Teo ne diyor senin sistemsöylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
Günlük grafiğinde matriksde bugünkü bar doji..Terkedilmiş bebek yapabilir..CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPetrolde uzun açtım az önce..78.54..
mt4 de ise çekiç ..Bugünkü veri ile sert yukarı yapabilir..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
Yorum
-
Geçende satamadık papaza takılmaktan.. Bari Longundan kazanakKUTERO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGünlük grafiğinde matriksde bugünkü bar doji..Terkedilmiş bebek yapabilir..
mt4 de ise çekiç ..Bugünkü veri ile sert yukarı yapabilir..
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
Yorum