Uk verileri ne zaman kraliçe almışım.
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
nerdesiniz arkadaşlar veri saatlerini buldum ben sordum ben cevaplıyayım hehe
09:45 - Fransa TÜFE
11:30 -İngiltere Sanayi Üretimi
21:00 -ABD Fed Eko. Değ. Raporusöylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
akcay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervurun çekiklere
dünün acısını çıkarıyor zavallı aptal olmuştu. azcıkta düşsün
91.95 lerden ters poz açmayı planlıyorumsöylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
1130 verisi öncesi fake hareket olabilir..Aşağı marj için..PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstervay bee kraliçe ataga geçti... haydi kızım
İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
11:30 İNGİLTERE *** İMALAT SEKTÖRÜ ÜRETİMİ (Aylık) 0.3% 0.0%
11:30 İNGİLTERE * SANAYİ ÜRETİMİ (Aylık) 0.3% 0.0%Bu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Yorum
-
akcay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterteo kraliceye dokunmıyalım diyosun herhalde...
Kraliçe trende gırmıs durumda...
Gerı cekılırse long olunabılır, Fakat bu parıte de bugun short yapılması cok tehlıkelı olur...
Yorum
-
KUTERO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1130 verisi öncesi fake hareket olabilir..Aşağı marj için..
sağol kaptanım 50 pip aldım yeter bana
nerelerdesin yahu bir ara gece saat 6 da gördüm ,ama kayboldun sonrasındasöylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
-
Uyandım Kıslar..
Yuh yaww.. Düşürememişsiniz şu salak E/D yi.. Gece az bişi kapattımdı..
k9
Güçlü kuvvetli bi er ittiriversin şunu aşağı doğru yaww.. Yada nefesi kuvvetli biri üflese..

Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
Bunu o kraliçe pisliği tutuyo belli.. Yoksa tutunacak dalı yok daaa..
Kraliçe de bitmiş gibi göründü gözüme..O düşerken ne halt yiycek benmki acaba.. ?
Kendini doğrudan 1.43 altlarında bulmasında
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
Yorum