papazda minik bir tobo var sanırım..15dk lıkta
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
-
yoktur.. İğrendim Vob dan..k24EYLÜL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercath abla vobda pozun varmı?Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
bugün gelmeyebilir belki ama 90.50 ye alışlarımı döşedim.işine gelirse.hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterusd/jpy de 60 dak daki obo nun hedefi neresi olabilir.dün gece beni harmandalı oynattı valla.
Yorum
-
Sana jeplere bulaşma deyyom.. Semiyom ben onları heç..hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterusd/jpy de 60 dak daki obo nun hedefi neresi olabilir.dün gece beni harmandalı oynattı valla.
Bilmiyoruz ki Çin in açıklamalarına ne tepki verecek?Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
DXY de sırasıyla 77.15 ve 21 görüldümü fişi çekerler..Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
-
Esass OBO 120 dakkalıklarda ..Kırmış OBOyu aşağı 200 pip temiz var...hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterusd/jpy de 60 dak daki obo nun hedefi neresi olabilir.dün gece beni harmandalı oynattı valla.
Yalnız 60 dakkalıkların indikatörleri pek diplerde.. Bi tepki gelebilir..Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
-
egcyo dedim size... inanmadınız bana... şu alemde vob madara etti diye bişi bilmiyoz mu sandınız... ben koskoca toboma grafiğinin sahibiyim beCATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNooldu bu ******** papaza yine?

Yorum

Yorum