Papaz tobo yapmış 5 dakkalıklarda..
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ben gunluk bakıp hedeflerı verıyorum...murbi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergünaydın sn teo,
eurusd dünkü 1.4336 hedefi iptalmi yoksa hala olma olasılığı varmı? pozlar elde bekliyorumda...
Bugun eu ıle ılgılenmıyecegım..
Yorum
-
bakan şimşek yine imf mimefe karıştırıyor galbaBirilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
günaydınnn!
herkese bol kazançlar!
Bu arada Teo usd-jpy dün acayip barlar attı bir şeyler oluyor ama sebebini anlıyamadım. kokusu çıkar bugünsöylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
Evet o ana ramak kaldı gibi...68-67.7 altında aslanın azı dişleri ceylanın şah damarına girerTheSecret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterValla üstad bence yazdığını yıkar kısa ve orta vadede. Halen flat olduğumu da araya ekleyeyim. Bakalım uygun zamanı bekliyorum, aslanın ceylana saldırı anına benzeyen an gibi ;)
Ne acılar çektim, nelere katlandım, bu ilki değil ki, hepsi bana vız gelir...
Yorum
-
CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterWah kaptanım uyudu.. Çöküşü izleyemediii..
ma neye yarar spread 6.0 ile 8 arasında değişiyor..hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkaptanım görmeliydi,gözü yaşarırdı valla...namızsız jap -32 pip yazdı şimdi arrtıya geçti.Günaydın kısslar,PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkaptanım,Hayalim, Catecim gece uyumadılar sanırım yoklar çünkü
kızlar yormayın bu kadar kendinizi ya!
Ne kadar da düşüncelisiniz..Sağolun..
Ben dün gece sevgili Oğuz' un tavsiyeleri doğrultusunda elimdeki poza karşıt poz (şorta long) alarak yattım..
Mışıl mışıl (ne demekse
) uyumuşum..
Ben yattıktan sonra sahne değişmiş ve perde 0430 a kadar sürmüş..
Sabah kalktığımda pozlarım gereği ne şiş yanmıştı nede kebap..
Şimdide 3ncü ekranın montesi nedeniyle partiye biraz geç kaldım..Kurdum ve konsantre olmaya çalışıyorum..
Bol şanslar..
İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
kanal çizgisini test etmeye geldi... az kalmıştı ama test edemeden aşağı yöneldi... REHN'in yunanistan açıklaması da etkili oldu sanırım bu düşüşte...KUTERO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGünaydın kısslar,
Ne kadar da düşüncelisiniz..Sağolun..
Ben dün gece sevgili Oğuz' un tavsiyeleri doğrultusunda elimdeki poza karşıt poz (şorta long) alarak yattım..
Mışıl mışıl (ne demekse
) uyumuşum..
Ben yattıktan sonra sahne değişmiş ve perde 0430 a kadar sürmüş..
Sabah kalktığımda pozlarım gereği ne şiş yanmıştı nede kebap..
Şimdide 3ncü ekranın montesi nedeniyle partiye biraz geç kaldım..Kurdum ve konsantre olmaya çalışıyorum..
Bol şanslar..
Yorum

Yorum