4482 kırarsa ver elini erenköy pardon 4450
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Direniyo kırmamak içink24hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster4482 kırarsa ver elini erenköy pardon 4450Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
Maalesef.. extra fullümhayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercatem naktin varsa goldu fur.
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
1.4475 e mektup yazdı 5 dakkalıklar..Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
-
mene de yazsınlar gıı.jpy aldım accık.CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1.4475 e mektup yazdı 5 dakkalıklar..
Yorum
-
Ben jeplerden çok tırsıyorum..hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermene de yazsınlar gıı.jpy aldım accık.
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
-
hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteralo tık,tık tık ordamısın jap deki bara bak. ablam sızmış herhalde.
Dayanamadım çok uykum geldiydi. Yarısını 83 te kapattım Kalanada 4472 ye kar al yazıp yattım.. Yazık olmuş :(Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
Yorum