bastım accık
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Yürü be Tooman Abi Kim tutar seniteo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterObo tobo yoktur Catedral,
yılların Borsacısısın halen bu safsatalarla uğraşıyorsun, aş kendini artık..
Babaannenin yöntemlerini bırak...
Başarının anahtarı aşağıda...
TA yı bırakacaksın
Allaha yakaracaksın..
Inancını kaybetmıyeceksın
Sevdıklerını kırmayacaksın
Cok kaldırac kullanmıyacaksın
Çok düsünce alacaksın
Çok çıkınca basacaksın...
bedeva semıner verdım bak...
heheheheh
Ne acılar çektim, nelere katlandım, bu ilki değil ki, hepsi bana vız gelir...
Yorum
-
Sen iade etme VOB belgelerini emi?CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBilmem öğreniriz.. GFC menkul ve vob belgelerini iade etti..
Çok unuttun bu ara bizleri ama:040:
Yorum
-
Usta bu VOB ne yazar yakın vadede?TheSecret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterValla piyasalarda kiloya bakmıyolar, öyle olsaydı obezler malı götürürdü. ;)
Yorum
-
Valla üstad bence yazdığını yıkar kısa ve orta vadede. Halen flat olduğumu da araya ekleyeyim. Bakalım uygun zamanı bekliyorum, aslanın ceylana saldırı anına benzeyen an gibi ;)vobteknik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterUsta bu VOB ne yazar yakın vadede?
fiddlestick of the fiddler on the roof :p
Yorum
-
Ne güzelhayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercatecim başıma vura vura bıkıp usanmadan sorularıma cevap vere vere beni keskin nişancı yaptın galiba,güzeller güzeli.
İnşallah teyidin gelir.. 15-20 dakka daha bekliim bare:081:Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergeldi bile bacım.yaslan arkana.her tepki çıkışı(küçük) tekrar satış fırsatı şimdilik bana göre.deri tüzmek için(scalping)
Yaşşa .. oturiimm bari bi kave yapıp
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
Yorum