japon yenine neler olduğunu bilen varsa yazsın oyunun kaderi değişiyor
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
kaşarlı sandviç yaptım.PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkızlar ne yemek yaptınız?
ben halan yapmadım
Yorum
-
Fırında sardalyaPipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkızlar ne yemek yaptınız?
ben halan yapmadım
ama bu saatten sonra ancak makarna ustune tonbalıgı ve domates olur birde hazır corbaBu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Yorum
-
yaw sizde de hiç yemek zevki yokmuş.hiç bişey bulamasam patates bier havuç patlıcan kızartırım üzerine de sarımsaklı yoğurt sosu öffff miss
Birilerine göre ya Allah'a tapmalısın ya da Atatürk'e. Oysa Allaha şükür, Atatürk'e teşekkür diye bir seçenekte var ...
Yorum
-
1.4580 catyciin seni bekliyor.. Gel yafrumm gel kollarıma.. Sarıp sarmalıycam seni geeelll
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
bogazici77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryaw sizde de hiç yemek zevki yokmuş.hiç bişey bulamasam patates bier havuç patlıcan kızartırım üzerine de sarımsaklı yoğurt sosu öffff miss
borsacı ne kadından, ne erkekten, ne yemekten anlar, tek anladıgı grafıklerdır
hehehe
Antı Sosyal Forex kızları
Yorum
-
gelecek sen merak etme naz yapıyorCATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1.4580 catyciin seni bekliyor.. Gel yafrumm gel kollarıma.. Sarıp sarmalıycam seni geeelll
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
Teo abi o ayranı icersen saat 11 e kalmaz uyursun ben ayran icince oyle oluyordateo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBende pıde uzerıne sucuklu yumurta bır tane de ayran soyledım
heheh
Bu gecede ben sabahlıyayım
heheheheheheh
Bu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Yorum
-
sabahtan 1,4550 hedef vermiştim... ben de çok rahatım...teo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHerhalde bu sıstem ıle kazanacagım en zor bugun olacak,
Ne kastılar, ..
Ama sonuc bellı, cok rahattım...
1,4570 e de sarkma yapabilir... no problem...
Yorum

Yorum