Kanada işsizlik oranı kötü geldi
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ne bekleniyordu ne geldi?OrkunLeo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKanada işsizlik oranı kötü geldiEla gozlumun nazina, hastayim fordun aragazina
Yorum
-
*KANADA'DA ARALIKTA İŞSİZLİK ORANI 8.5% (BEKLENTİ 8.4%, ÖNCEKİ 8.5%)NUNU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterne bekleniyordu ne geldi?
(08/01/2010 - 14:00:06)
Bu arada,
"Çin'de dün artan faizle birlikte başlayan kaygı devam etti. Parasal sıkılaştırma kaygıları Şanghay'da % 0.7 düşüş getirdi.Çin'in sıkılaştırma eğiliminin metal fiyatlarındaki baskısı devam etti. Bakır 7500 doların altına inerken, alüminyum % 0.7, çinko % 1.4, kurşun ve nikel % 2 düştü."
Emtialara dikkat....Eline, beline, diline sahip ol.
Yorum
-
Edebilir tabi..aforizma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterselam..GBPUSD icin 4 araliktaki (daha önceki veri aciklamasi) grafige bakin veri öncesi ayni bugünki gibi 130 pips yukari veri aciklandiktan sonra 250 pips asagi..tarih tekerrür edebilir
dikkatimi cekti haber verim dedim..
Aşağı düşmek içinde yukarı çıkmış olabilir şu anda..
usdjpy nin çıkış için ortamı hazırlaması..
Veri öncesi pozda olmak sakat velhasıl..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
evet ama 250 pipste cekiyor insaniKUTERO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEdebilir tabi..
Aşağı düşmek içinde yukarı çıkmış olabilir şu anda..
usdjpy nin çıkış için ortamı hazırlaması..
Veri öncesi pozda olmak sakat velhasıl..
1.6000 dan bir shortladik bakalim..
Yorum
-
Sniper gibisin Teo abi cayyteo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1.4275 noktasal atıs buraya cek derım...Bu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Yorum
-
aforizma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterevet ama 250 pipste cekiyor insani
1.6000 dan bir shortladik bakalim..
etkilemek istemem çünkü kimse neyin ne olacağını bilemiyor ancak bugünki
U:K dataları gayet güzel gelmiş sadece hatırlatmak istedim.söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
yok etkilenmem..kumarbazlik ruha islemis nasilsaPipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteretkilemek istemem çünkü kimse neyin ne olacağını bilemiyor ancak bugünki
U:K dataları gayet güzel gelmiş sadece hatırlatmak istedim.
stoplarim en kötü ihtimal..gerci son bir yukari denemsi yapacaklar gibi.. yinede tesekkürler hatirlatma icin..
Yorum
-
İmdakkkkkkk...
Az daha yukarı yapsınlar yawww..Fazla diilll 10 pip..Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
dataya kadar getirecek bunlar en dibe
her zaman aynı şey beklenti satın alınır ve ben hala daha akıllanmadım.
dataya kadar poz boşaltmam gerek haydi 10 pip verde gidelim.
:(söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
Yorum