Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Kansas şubesindeki amcam konuşmuş..
Faizler yakın bir gelecekte arttırılsın demiş.. Fed should start hiking interest rates: Hoenig
WASHINGTON (MarketWatch) -- The Federal Reserve should start tightening monetary policy "sooner rather than later," said Kansas City Federal Reserve Bank president Thomas Hoenig on Thursday. "The Federal Reserve must curtail its emergency credit and financial market support programs, raise the federal funds rate target from zero back to a more normal level, probably between 3.5 and 4.5% and restore its balance sheet to pre-crisis size and configuration,"
Hoenig said in a speech at the Central Exchange in Kansas City. Hoenig will be a voting member of the Fed interest rate policy committee this year. It would be a mistake to wait to unwind policy until the recovery is clearly in full force, Hoenig said. This would be "short-sighted" and risk creating conditions leading "to financial excess, economic volatility and even higher unemployment at some point in the future," he said.
Hey allammm.. şu gece pozisyonlarından vazgeçsen ya..
Geceden pozisyon alıyosun.. Sabahh kütt bi açıklama.. Şimdide japonlar yeni moda çıkardı.. Piyasaları kapanırken cak cak cak illa birileri konuşuyo.
Boşuna stres be gülüm ..
sevgi kıtırcığı kıtır kıtır walla
:(
ne yapayım ben bugüne kadar hep böyle kazandım bir gün öncesinden poz alıyorum ekran başında olunca hemen kapatıyorum çünkü yada kaçıyorum. gece ara ara matrixe telden bakıyorum.
stopları artık çok uzaklara koyacam. az kontrat yapacam ama dersimi aldım.
;)
söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum