1.44 ü aşırtmayı deneyecek gibi geldi bana.. kısalar dikkat..
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
du bakalimCATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1.44 ü aşırtmayı deneyecek gibi geldi bana.. kısalar dikkat..
Ela gozlumun nazina, hastayim fordun aragazina
Yorum
-
1,4388 gecemezse 1,4372 ye geri beklerim euroyu tobo yapmak icin ama formasyonu calıstırırlarmı mechulBu sitede yer alan grafik ve yorumlar kişisel çalışmalarımdır.Bilgilendirme amacı ile hazırlanmıştır.Yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.
Yorum
-
Hee bu arada ..Dün yazmaya unuttum.. 69.000 den tüm kısaları kapattım..
Şimdilik VOB la tüm ilişkimi bitirdim.. İndikatörlerde özel bir durum bekliyorum.. Eğer oluşursa kısa açarım.. Graflarıda buraya koyarım..Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
Yok öyle kopya çekmek..NUNU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdu bakalim

yenin ateşi sönüyor..
İğneli bar yaptık..Çalışması lazım..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
simdi ben konuya yabanci oldugum icin...ne oluyor bu igneli bar? bana mi yariyor kankime mi yariyor?KUTERO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYok öyle kopya çekmek..
yenin ateşi sönüyor..
İğneli bar yaptık..Çalışması lazım..
Yorum
-
-
Kankine :081:ŞimdilikNUNU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersimdi ben konuya yabanci oldugum icin...ne oluyor bu igneli bar? bana mi yariyor kankime mi yariyor?
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
valla ben igne bar mar bilmem. cilginlar gibi dusecekCATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKankine :081:Şimdilik
Yorum
-
Ah onu bi bilsekchaotic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVOB bugün yıkılır mı?
Ne acılar çektim, nelere katlandım, bu ilki değil ki, hepsi bana vız gelir...
Yorum
-
Bak işte oraya dokansa yeter.. Arkama yaslanırımoguzt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1,4388 gecemezse 1,4372 ye geri beklerim euroyu tobo yapmak icin ama formasyonu calıstırırlarmı mechul
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
-
Dün petrol..Bugün sterlin..Zaten alıştık vallahi..kertenkele Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersaat 14 de ingiltere faiz oranı beyanatı var. sterlin maymun eder adamı bugün.
Gençliğimde bi film vardı.." Maymunlar Cehenneminden Kaçış "
Sonumuz öyle olacak sanırım..
İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
Yorum