ablamız yuroda saatlık bar önceki barı ham yaptı dedi, pipsy girl sence nerde durur bu papaz?
Her genç kızın rüyası...gel vatandaş gel....
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Ara ara tekrar sölüyo herelde.. Yada matriks tekrar benzerini geçiyo.. Ardından E/D mini şelale yapıyoPipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu haber yeni mi düştü matrixe 14370 lerde söyledi bu lafları
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
O da sapıtık.. Bi tur daha 1.4270 lere doğru hamle bekliyorum ama.. Alıcılar pek iştahlı..hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterablamız yuroda saatlık bar önceki barı ham yaptı dedi, pipsy girl sence nerde durur bu papaz?Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Fasulyeden.. nohuttan yada herhangi bir hububattan.. Herkes bir gün batmanın dayanılmaz hafifliğini yaşayacak..(catedral)
Yorum
-
velhasıl sağlam bişey kalmamışa benziyor.CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterO da sapıtık.. Bi tur daha 1.4270 lere doğru hamle bekliyorum ama.. Alıcılar pek iştahlı..
Yorum
-
14264 te alım emrim var eger hızlı bir düşüş olmazsa buradan tepmesini bekliyorum en azından tarım dışı istihdam raporunu bekler. bu papaz derim 14250 de görürse 14217 den almak isterim... şu anda düşüncem bu şekildehayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterablamız yuroda saatlık bar önceki barı ham yaptı dedi, pipsy girl sence nerde durur bu papaz?
eğer yukarı çıkarsa ne yaparım bilmiyorum.
Papazdan çok darbe aldım Sevgili Hayalım. :040:söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
DXY 77.83.. E/D 1.4325 kırarsa ek short açarım..
Bu sıralar kraliçe pek haysiyetli hareketler yapıyor.. Ama ben ısrarla bulaşmıyorumk24Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
-
1.5962 de 1.nci desteği var..Burada tutundu tutundu..CATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDXY 77.83.. E/D 1.4325 kırarsa ek short açarım..
Bu sıralar kraliçe pek haysiyetli hareketler yapıyor.. Ama ben ısrarla bulaşmıyorumk24
İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
KUTERO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1.5962 de 1.nci desteği var..Burada tutundu tutundu..
buna ne oldu sabah feyk atıyordu euroya
15960 dediğin gibi sağlam bir destek var ama yarına dayanır herhalde ya tarım dışıyla kafayı bozdum ben
bu avrupalı önceden dataları biliyormuş diye bir şey duymuştum. Borsa sihirbazlarında yazıyordu.söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
DXY 5 dakkalıklarda yukarı gaza basabilir..Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
-
Dataları hepsi biliyo....PipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbuna ne oldu sabah feyk atıyordu euroya
15960 dediğin gibi sağlam bir destek var ama yarına dayanır herhalde ya tarım dışıyla kafayı bozdum ben
bu avrupalı önceden dataları biliyormuş diye bir şey duymuştum. Borsa sihirbazlarında yazıyordu.
Yazılarım ve öngörülerim kişisel fikirlerimdir.. herkesin parasına geçer sözü..
Yorum
-
Şeref.....lerrrrrCATEDRAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDataları hepsi biliyo....
ne dolaplar dönüyordur onların arasında k24
En büyük soyguncuda FEDsöylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
-
şimdi tvden altyazı geçtiPipsyGirl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterUsd-jpy 9225 pozu kapadım 25 pip
jpy habire kötü haber geliyorda ondan
veri ile birlikte hız kesmiş..
dxy: 77.68 e indi..İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
KUTERO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşimdi tvden altyazı geçti
veri ile birlikte hız kesmiş..
dxy: 77.68 e indi..
ya zaen bende bir gariplik var ben stoplanırım basr gider ben pozdan çıkarım az karı görüp oda basar gider ben alık alık bakarım ardından
en iyisi komşunun getirdiği aşureyi yiyeyim
ne yapayım bilmiyorum az kaldı bırakacam bu işleri bana göre değil son turlarımı atıyorum.söylediklerim ve yaptıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir Hem Komşun Senden İyi Bilmiyor:))
Yorum
Yorum